23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

23-річна дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська перебуває у стосунках з шоуменом вже протягом півтора року. Однак блогерка не виключає варіанту, що в майбутньому їхні шляхи можуть розминутись. Своє ставлення до взаємин з чоловіками Катерина вже неодноразово висловлювала в особистому фотоблозі.

У своєму Instagram дівчина часто спілкується з шанувальниками. Раніше підписники цікавились, чи часто вона отримує закиди про те, що Остапчук покине її, як своїх колишніх обраниць. На це Полтавська дала неочікувану відповідь про те, що й сама піде від ведучого, якщо в цих стосунках виникнуть нюанси, які її не будуть влаштовувати.

“Я не в положенні “останнього шансу”, дівчата)”, – додала Катерина.

Дружина Остапчука Полтавська розповіла, як планує подальше життя
Дружина Остапчука Полтавська розповіла, як планує подальше життя

Днями блогерка знову спілкувалась з аудиторією через Insta-stories. Цього разу в Полтавської запитали про її ставлення до стосунків, в яких жінка не працює та живе виключно за кошти чоловіка. Катерина відповіла, що не вбачає нічого поганого в такому форматі взаємин, однак зазначила, що він є досить ризикованим.

“Так, але це дуже ризикована історія. У жінки має бути план на про всяк випадок. Чоловіки не завжди назавжди)”, – написала Катерина.

Дружина Остапчука Полтавська розповіла, як планує подальше життя
Дружина Остапчука Полтавська розповіла, як планує подальше життя

Варто зазначити, що сама Полтавська має власний бізнес та особистий блог, що налічує понад 57 тисяч підписників і також приносить їй прибуток завдяки рекламі. Бізнесвумен 23-річна Катерина стала нещодавно. На початку 2024 року дівчина відкрила власну студію масажів та лазерної епіляції, що знаходиться в Печерському районі Києва.

У своїх соцмережах Полтавська регулярно звітує про роботу салону. Раніше дівчина також зізнавалась, чому так рано вирішила відкрити свою справу. За словами Катерини, вона хотіла працювати десь окрім свого блогу, а також бути фінансово незалежною від чоловіка.

“Для мене страх – років через 20 бути залежною від чоловіка і тд. А сумки й океани ще встигнуться. Це також ок, кожному своє, але в мене інші пріоритети”, – відповіла блогерка.

Дружина Остапчука Полтавська розповіла, як планує подальше життя
Дружина Остапчука Полтавська розповіла, як планує подальше життя

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.