Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

В архіві співачки Ірини Білик багато фотографій, зроблених на початку творчої кар’єри, де можна побачити її зіркових колег, а також друзів. Так, напередодні артистка оприлюднила ретро-знімок, на якому позувала разом із подругою продюсером Оленою Мозговою, ще тоді, коли вона була одружена з Олександром Пономарьовим та її знаменитим батьком – легендарним музикантом та композитором Миколою Мозговим.

У кадрі Ірина з довгим рудим волоссям і якоюсь модною на той час сукнею, Олена Мозгова з короткою стрижкою боб-каре. Зважаючи на все, фотографію було зроблено на заході в ресторані, оскільки всі учасники сиділи за столом, на якому видно келихи.

Ірина Білик показала ретро-фото з Оленою Мозговою та її батьком
Ірина Білик показала ретро-фото з Оленою Мозговою та її батьком

“Який рік?”, – підписала знімок співачка.

У коментарях відразу почали гадати. Майже всі думають, що це кінець 90-х – початок 2000-х років під час презентації нового альбому Ірини Білик “ОМА”.

“Легенди української естраді”, “Боже, який колір-вогонь!Які очі! Кінець дев’яностих”, “Про Боже Микола Мозговий”, “Руда Ірина…період *ОМА* десь 2000 рік”, “Та ще до нашої ери”,- писали у коментарі.

Зазначимо, що фото справді може відноситися до цього періоду. У ті роки Білик справді носила яскраво-руде волосся і ще не зробила жодної пластичної операції.

Ірина Білик показала ретро-фото
Ірина Білик показала ретро-фото

Вже пізніше в інтерв’ю співачка зізналася, що вперше звернулася до пластичного хірурга щодо блефаропластики, а потім трохи підкоригувала горбинку на носі. Вже пізніше співачка стала користуватися послугами косметологів та підтримувала свою молодість та красу за допомогою уколів ботоксу та гіалуронової кислоти.

Ірина Білик до та після пластики
Ірина Білик до та після пластики

Що стосується Олени Мозгової, якій у 2024 році виповнилося 50 років, то про її пластичні операції нічого не відомо.

Ірина Білик показала ретро-фото з Оленою Мозговою
Ірина Білик показала ретро-фото з Оленою Мозговою

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.