|
23.11.2023 20:56

Даша Квіткова відреагувала на новий роман колишнього чоловіка Добриніна: навіть думати про це не хочеться

Пара Даші Квіткової та Нікіти Добриніна здавалася справжньою шоу-бізнесовою мрією, адже вона була створена у ході зйомок чергового сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк”.

У молодих людей все було ідеально: щасливі фотографії у блогах, красива квартира, розкішні автомобілі, велика кількість найрізноманітніших пропозицій по роботі, завжди стабільні доходи завдяки рекламі, тощо. Врешті-решт, у закоханих народився спільний син, який отримав чарівне ім’я Лев.

Для шанувальників стало справжньою несподіванкою, що за ідеальною картинкою сімейного життя ховалася криза. Рік тому Даша та Нікіта повідомили про те, що їхня історія добігла свого кінця. Мовляв, розлучення відбудеться, але вони продовжують відвідувати сімейного психотерапевта заради спільного спадкоємця, який має потребу як в матері, так і в батькові.

Переможниця Холостяка Даша Квіткова відреагувала на новий роман Добриніна

Переможниця Холостяка Даша Квіткова відреагувала на новий роман Добриніна

Ці сеанси знадобилися екс-парі саме для того аби побудувати здорова спілкування після потрясіння. А от що його принесло досі залишається загадкою. Даша та Нікіта заявили на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram, що нібито нічого негідного у цій історії не сталося. Жодних зрад, скандальних сцен чи інших нюансів, які можуть їх скомпрометувати. І все ж таки вони вирішили не розповідати, що спонукало їх розірвати стосунки у той самий час, як в них підростає маленька дитина.

Декілька місяців тому Даша потрапила в ДТП, в результаті чого стало відомо, що в неї нібито є як мінімум залицяльник, а можливо коханець. Нещодавно і Нікіта засвітився з новою обраницею.

Переможниця Холостяка Даша Квіткова відреагувала на новий роман Добриніна

Після того, як телеведучий був сфотографований поруч з Чарою Хорив журналісти почали підозрювати, що їх об’єднує не спільний рід діяльності. Даша ж нещодавно відреагувала на дані чутки, заявивши, що має багато інших речей, про які їй хочеться думати, і це не стосунки колишнього чоловіка.