Вона має фігуру мрії, а він помолодшав на 10 років: як змінилися Добринін і Квіткова після розлучення

Зразкове на перший погляд подружжя Нікіти Добриніна й Даші Квіткової нещодавно розлучилося. І це сталося за спільним бажанням, адже їхнє кохання почало приносити біль обом.

Насправді вчасно розійтися – це неймовірно гарна риса, яка може попередити сімейні скандали та ненависть одне до одного. Люди, які можуть розлучитися без драм і скандалів є дуже мудрими та свідомими, адже навіщо тягнути цей тягар роками, якщо можна обірвати все набагато раніше та менш травматично.

Добринін і Квіткова

Проблеми Даші і Нікіти почалися ще після народження сина Лева, оскільки все це було для них новим життям. Новий етап завжди впливає на людей, і тим паче коли вони не мають змоги відпочити та відновити сили і нервовий стан, це дуже впливає на стосунки між чоловіком і дружиною. Саме це сталося й між Добриніним та Квітковою, судячи зі слів Даші на інтерв’ю у Єфросиніної.

Звісно, щасливих моментів також було багато і дитина це щастя, але це ще й великий стрес та тренування на витримку. І на жаль, не всі проходять цей етап. Хоч розлучення й пройшло тихо та дуже мирно, обговорень все одно було багато. Адже вони стали єдиною парою з проєкту “Холостяк”, яка розписалась і народила сина, а також прожила разом понад рік.Тим паче, що вони завжди демонстрували просто ідеальні стосунки, яким насправді заздрили всі пари.

Але й ідеальність має кінець. Нині Квіткова та Добринін спілкуються лише заради сина, вони відвідують психолога, щоб зберегти між собою нормальні батьківські стосунки, але при цьому кожен живе своїм життям.

Доьринін без бороди

Нікіта днями вирішив оновити свій образ, він збрив бороду і став молодшим років на 10. Також чоловік з головою поринув у роботу й спорт, що допомагає йому триматися.

А от Даша нарешті дійшла до тіла своєї мрії і стала наче жити у світі здорового способу життя. А також почала більше приділяти часу своїм бажанням.

Отже, життя після розлучення може впливати на обох позитивно, оскільки люди мають великі плани на нього і хочуть жити яскраво.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.