|
27.11.2023 15:54

Онучка Софії Ротару вразила своїм щоденним лакшері-меню без натяку на гречку: “Тар-тар, сашимі, біла риба”

Незважаючи на те, що Софія Ротару намагалася не афішувати розкішне життя, яке вела останніми роками, її онука – Соня Євдокименко не соромиться демонструвати це на публіку.

У своєму мікроблозі 22-річна дівчина вже встигла похвалитися апартаментами, якими обзавелася за роки життя в Нью-Йорку, численними подорожами на найдорожчі курорти світу, а також вбраннями та прикрасами від відомих брендів. Судячи з фотографій, які регулярно з’являються в Мережі, онука Ротару ні в чому не відмовляє.

Так, нещодавно Соня вирішила поділитися своїм раціоном харчування та оприлюднила значний список продуктів та страв, які обов’язково присутні у її щоденному меню. Гречки ви там точно не побачите, натомість дізнаєтесь, що вранці 22-річна модель п’є лише воду чи каву. Це може бути американо чи капучино на вівсяному молоці.

Онучка Софії Ротару вразила своїм раціоном харчування в США

Перший прийом їжі у Соні о 12-13 годині дня. На вечерю в онуки Ротару суп із гарбуза чи мінестроне, салат та риба. Це може бути тар-тар, сашимі чи біла риба, запечена в духовці. З десертів Соня найбільше віддає перевагу сорбету з манго, а також морозиву з фісташкок. Протягом дня вона п’є газовану воду та чай (молочний улун або зелений).

У дівчини вже є улюблені ресторани у Нью-Йорку, куди вона ходить разом із друзями.

На запитання шанувальниці про “хейт”, який, можливо, прилітає їй у Мережі, після публікацій свого лакшері-життя в США, Соня відповіла, що в її житті є лише кілька людей, думка яких їй важлива.

“Мені не потрібно пояснювати себе чи привертати ще більше уваги до неправдивих історій. Люди, чия думка важлива для мене, знають правду і можуть прийти до мене особисто, щоб щось роз’яснити”.

Онучка Софії Ротару вразила своїм раціоном харчування в США