Онук Ротару після втечі за кордон раптово взяв новий псевдонім: його звучання викликає неоднозначні відчуття

29-річний онук Софії Ротару таки виїхав за кордон та намагається будувати там музичну кар'єру. Толя Євдокименко взяв собі новий псевдонім, який в українців викликає багато питань.

Після невдалої спроби виїхати закордон, на самому початку війни, 29-річному онуку Софії Ротару – Анатолію Євдокименко все ж таки вдалося залишити Україну. Про це стало відомо після того, як чоловік оприлюднив у своїх соцмережах фотографії з Парижа. Зважаючи на все, потім онук Ротару перебрався до США (Нью-Йорк), де проживає його рідна сестра – Софія, яка навчається та працює у штатах моделлю. Про це повідомив популярний український блогер Богдан Беспалов.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

Так, у новому випуску програми, де журналіст регулярно видає секрети українських знаменитостей, коли мова зайшла про Анатолія Євдокименка, Беспалов повідомив, що онук Ротару намагається будувати музичну кар’єру та взяв собі новий творчий псевдонім. Як з’ясувалося, Толік почав записувати треки під ім’ям “Шаман”.

Онук Ротару взяв новий псевдонім
Онук Ротару взяв новий псевдонім

Відзначимо, що точно під таким псевдонімом сьогодні виступає найвідоміший у Росії пропагандистський співак – Ярослав Дронов, що прославилася піснею “Я – русский”.

У своєму коментарі Беспалов обурюється:

“Ну, ти хоч монітор, цікався і буде ясно, що ти вже не єдиний Шаман”.

Російський Шаман
Російський Шаман

Так само Беспалов невтішно висловився і про творчість онука Ротару.

“Діти впливових батьків, зірок їдуть за кордон та думають, що вони там комусь потрібні. Але ви нікому не потрібні, ви нічого там не досягнете, ніколи не станете своїми, не будете впізнавати. Таких, як він сотні. Його типаж – це суто ескорт, розумієте… Ось туди – будь ласка. Матимеш божевільний успіх”, – каже блогер.

Беспалов зазначив, що виїзд Анатолія Євдокименка за кордон коштував його родині величезних грошей:

“Як кажуть наші “кошенята”, бабуся нічого не шкодує для свого онука. Подивимося, до чого приведе цей творчий шлях Шамана”, – сказав на завершення Беспалов.

Софія Ротару з онуком Анатолієм Євдокименко
Софія Ротару з онуком Анатолієм Євдокименко

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.