|
01.12.2023 17:49

Майже місцева зірка: Каменських в обтислих сукнях підкорює латиноамериканське ТБ – поки є що показати

Як відомо, кілька років тому Настя Каменських, вона ж NK, разом зі своїм чоловіком-продюсером Потапом серйозно налаштувалися підкорювати латиноамериканський музичний ринок, проте випустивши кілька треків іспанською мовою, кампанію довелося згорнути через війну в Україні. Майже два роки Каменських виступала із благодійними концертами, де виконувала пісні з нового україномовного репертуару, однак від своєї мрії стати зіркою латиноамериканського шоубізнесу вона так і не змогла відмовитись.

Так, нещодавно Каменських разом із Потапом вирушили у нове турне, мета якого представити латиноамериканській публіці новий іспаномовний трек під назвою “Tu y Yo”. У рамках рекламної програми співачка, у супроводі свого чоловіка-продюсера, активно ходить місцевими телеканалами, де роздає інтерв’ю. Про це Настя докладно розповідає у Instagram.

Так, на одному з фото можна побачити, як артистка позує з ведучим у чорній сукні з пікантними вирізами, яка ідеально підкреслює форми артистки, а ось Настя в такій самій сукні, на іншому телеканалі. Третє фото знову у цьому ж вбранні. Фасон сукні той самий, змінився тільки колір та взуття.

Настя Каменських показала свої образи для латиноамериканського ТБ
Настя Каменських показала свої образи для латиноамериканського ТБ

Зважаючи на все, вирушаючи в турне, Каменських вирішила не морочитися з нарядами і взяла із собою найменший набір речей. Гардероб Потапа також обмежився парою чорних шортів і майками.

Потап та Настя Каменських намагаються підкорити латиноамериканський музичний ринок

Нагадаємо, незважаючи на спільну поїздку до промотуру, в мережі знову почали поширюватися чутки про неминуче розлучення Каменських з Потапом. Про це одночасно заговорили два джерела – блогер Богдан Беспалов та радіоведучий Артур Адамов, які стверджують, що пара вже давно ухвалила рішення про розлучення, проте не оголошують про це офіційно з “особистих причин”. Можливо через промотур? А що ти скажеш із цього приводу?