Поки Потап за кордоном, його син дав інтерв’ю, де ані слова не сказав про батька: “Я – син Ірини Горової”

Поки Потап та Настя Каменських колесять Латинською Америкою, син продюсера Андрій Потапенко дав перше у своєму житті інтерв'ю, де розповів багато чого цікавого про себе.

15-річний син Потапа та Ірини Горової – Андрій Потапенко, котрий на цей час є єдиним спадкоємцем шоумена, тривалий час перебував у тіні відомих батьків. А днями підлітка запросили на перше у житті інтерв’ю. Відео вже з’явилося на сторінці журналістки-початківця, Instagram і Tik-Tok-блогера Христини Гелети.

Син Потапа дав своє перше інтерв'ю
Син Потапа дав своє перше інтерв’ю

У короткій розмові молодик встиг розповісти багато цікавих фактів про себе та своє життя. Зокрема, про свої захоплення та подорожі, про те, чому не хоче виїжджати з України, чи має дівчину, о котрій збирається одружуватися та заводити дітей.

Проте найцікавіше сталося на початку інтерв’ю. Коли дівчина попросила його представитися, Андрій коротко відповів – “Я син Ірини Горової”,  і жодного слова не сказав про батька, який зараз перебуває закордоном зі своєю другою дружиною Настею Каменських.

Відповідаючи на запитання журналістки-початківця, підліток намагався не порушувати тему зіркових батьків, а більше говорив про себе.

Так, син Потапа та Ірини Горової розповів, що півтора року жив у Будапешті (Угорщина) і хоча там йому дуже сподобалося і було багато тусовок, жити він хоче тільки в Україні. Андрій зазначив, що тут його дім та друзі.

Як з’ясувалося, син Потапа активно захоплюється спортом – грає у волейбол та баскетбол, проте найбільше йому подобається американський футбол. На запитання чи має дівчина, Андрій відповів, що ні. На відміну від своєї мами Ірини Горової, яка вперше вийшла заміж у 16 років, одружуватись хлопець збирається не раніше 23 років, а діти заплановані в Андрія після 30-ти.

Ірина Горова з сіном Андрієм та дочкою Наталією
Ірина Горова з сіном Андрієм та дочкою Наталією

Нагадаємо, що Андрій друга дитина Ірини Горової. Від першого шлюбу має доросла донька Наталя.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.