|
02.12.2023 16:20

“Нерви не витримують”: 35-річна Ілона Гвоздьова пояснила, чому не хизується результатами пластичної операції

Українська танцівниця Ілона Гвоздьова нещодавно зробила пластичну операцію. Жінка давно хотіла збільшити груди, проте не наважувалася на операцію. Переборовши сумніви, жінка зробила важливий крок та не жалкує.

Але, наразі, Ілона з’являється на публіці у закритому вбранні. Шанувальники з цікавістю слідкують за зіркою, але їм не вдається побачити новий образ жінки. Танцівниця зізналася, з якої причини досі не похизувалася результатами пластики.

Ілона Гвоздьова розповіла, чому не показує результат пластики

У інтерв’ю з OBOZ.UA Гвоздьова поділилася, що результати операції, ще не бачив її чоловік. Оскільки після операційного втручання минув лише місяць, зірці протипоказане активне навантаження, а також треба носити спеціальну білизну.

“Якщо хочу отримати дійсно гарний результат, то треба дотримуватися правильного реабілітаційного періоду. Це навіть важливіше, ніж сама операція”, – говорить зірка.

Ілона Гвоздьова розповіла, чому не показує результат пластики

Ілона розповідає, що консультувалася у лікарів та радилися з подругами, й готувалася до гіршого періоду реабілітації. Але все виявилося набагато краще. За словами жінки, найважче було відмовитися від фізичних навантажень, адже Ілоні постійно хочеться підняти на руки своїх дітей.

“Складніше було перенести заборону підіймати важке, бо дуже хотілося обіймати дітей, підіймати їх високо. Уникнення фізичного та тілесного контакту з малюками – це дуже було непросто”, – поділилася Ілона.

Ілона Гвоздьова розповіла, чому не показує результат пластики

Гвоздьова не показує результат чоловіку, жінка впевнена, хоче вразити чоловіка коли все буде “вау”. Чоловік Ілони розуміє жінку та не тисне на неї. Він любить дружину такою яка вона є та готовий приймати будь-які зміни коханої.