Ілона Гвоздьова відверто зізналась, яку суму витратила на пластичну операцію: збирала подаровані гроші

У нещодавньому інтерв'ю відома українська хореографиня Ілона Гвоздьова розповіла, яким чином заробляє, аби забезпечити родину. Артистка назвала суму доходу та зізналась, скільки витратила на пластику

Переможниця культового талант-шоу “Танці з зірками”, хореографиня Ілона Гвоздьова завітала на інтерв’ю для YouTube-проєкту “Слава+”. Під час розмови зірка поділилась особистим та зізналась, що спонукало її вдатись до пластичної хірургії.

Раніше танцюристка розповідала, що від початку повномасштабного вторгнення її чоловік Іван Хом’ячук втратив роботу, тож займався організацією ремонту в їхньому новому будинку. В інтерв’ю Доміну Гвоздьова зазначила, що наразі більшу частину витрат покриває чоловік.

Ілона Гвоздьова розповіла, скільки витратила на пластичну операцію
Ілона Гвоздьова розповіла, скільки витратила на пластичну операцію

Скільки заробляє Ілона Гвоздьова

Зірка викладає в Київському університеті культури, також монетизує особистий фотоблог у Instagram завдяки рекламі, організовує та проводить танцювальні майстер-класи та індивідуальні заняття. Знаменитість також запрошують на різноманітні фестивалі, як суддю.

За словами Ілони, на дохід сильно спливає кількість роботи, тож в середньому вона отримує близько трьох тисяч доларів щомісяця. Слава Дьомін поцікавився скільки становить її зарплатня, як викладачки. Танцівниця уникала відповіді, проте врешті назвала суму – триста доларів.

Ілона Гвоздьова розповіла, скільки витратила на пластичну операцію
Ілона Гвоздьова розповіла, скільки витратила на пластичну операцію

Маммопластика

Восени цього року хореографиня наважилась лягти під ніж пластичного хірурга. В коментарі для програми “ЖВЛ” знаменитість розповіла, що збільшила груди до другого розміру. Згодом Ілона детальніше розповіла про саму процедуру та її вартість.

За словами танцівниці, все залежить від клініки, імплантів та лікаря, однак в середньому маммопластика коштуватиме 3-5 тисяч євро. Жінка протягом тривалого часу відкладала кошти на операцію та навіть просила дарувати їх на день народження гроші, щоб швидше назбирати на мету.

“Я не хочу мати вигляд студентки. Я хочу бути жінкою в 35 років і почуватися більш жіночною. Це була моя основна мета. Це не через хейт якийсь, або через те, що це тренд. Я це зробила свідомо, бо перш за все цього хотіла я”, – обґрунтувала свій вибір артистка.

Ілона Гвоздьова розповіла, скільки витратила на пластичну операцію
Ілона Гвоздьова розповіла, скільки витратила на пластичну операцію

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.