|
03.12.2023 15:45

Хто допоміг онуку Ротару Шаману покинути Україну: відома причина зникнення співачки з публічного простору

Українська співачка Софія Ротару не радує прихильників своїми виходами у світ. Артистка обрала для себе тихе життя, а на зв’язок виходить через соціальні мережі. Її онук Анатолій Євдокименко спішно покинув Україна на початку повномасштабного вторгнення. Людина, що наближена до родини виконавиці, поділилася інформацією про справи зіркової родини з OBOZ.UА.

Інсайдер розповів, де зараз Софія Ротару та чому уникає людей

Інсайдер розповів, що втечу Анатолія за межі України спонсорувала співачка. Ротару була змушена віддати шалені гроші за підроблені документи. Люди, що “допомагали” Євдокименкам, розуміли з ким мають справу та хотіли отримати гарний прибуток. Наразі, співачка спонсорує життя родини за кордоном. А її улюблений онук намагається побудувати музичку кар’єру в Європі.

Інсайдер розповів, де зараз Софія Ротару та чому уникає людей

Проте, за словами інсайдера, це у нього поки не виходить. Через надмірну опіку зіркової бабусі у Анатолія зіпсувався характер. Чоловік поводить себе зверхньо та зухвало, а у Європі цього не люблять.

З вибором псевдоніма чоловік також відзначився. Він обрав для себе сценічне ім’я SHMN, що співзвучне з псевдонімом російського виконавця. Проте, чоловік запевняє, нічого спільного між ними нема, а сценічне ім’я обране через захоплення езотерикою.

Інсайдер розповів, де зараз Софія Ротару та чому уникає людей

Попри фейки пропагандистських ЗМІ, Софія Ротару не покинула Україну, а залишилася у своєму будинку, під Києвом в Пʼятихатках. Жінка не з’являється на світських заходах та старається звести очне спілкування з людьми до мінімуму. За словами інсайдера, Софія Михайлівна важко перехворіла на “Онікрон”, штамп COVID-19. Тож, наразі, зірка боїться за своє здоров’я та уникає людей, щоб не захворіти повторно.

Інсайдер розповів, де зараз Софія Ротару та чому уникає людей