|
05.12.2023 09:28

Оля Полякова розповіла про зраду Буряковського та назвала жінку, яка стала причиною любовного трикутника

Відома українська співачка Оля Полякова перші 10 років свого шлюбу взагалі нічого не розповідала публіці про нього. Її сім’я була закритою для журналістів у багатьох питаннях. Втім, часи змінюються і ставлення до публічності також.

Оля Полякова розповіла, як стала коханкою Вадима Буряковського

Оля Полякова розповіла, як стала коханкою Вадима Буряковського

Пара разом дуже довго і співачка не відмовляє собі у задоволенні поділитися зі своїми фанатками розповідями з життя, смішним історіями, а також обмінятися досвідом. Зокрема завдяки її ток-шоу з Машою Єфросиніною багато дівчат зізнаються у тому, що відчувають, ніби посиділи разом зі старими подругами та потеревенили.

Але ще до даного проєкту Оля Полякова якось зізналася, що коли познайомилася з майбутнім чоловіком Вадимом Буряковським він був одруженим. Бізнесмена невірність у шлюбі, судячи з усього, не так лякала, як саму співачку, тому вона одразу почала вимагати у нього, аби союз був розірваний.

“Так, я була коханкою свого чоловіка. Недовго, тому що він дуже рішучий, він не став мучити жодну, ні другу, розумієте, він це коло перервав, і все. Але я пережила цю історію, я знаю, що це таке, я розумію цю жінку, я розумію її горе, і трикутник – це неприємно, не те що неприємно, це трагічна ситуація”

Врешті-решт, Оля Полякова домоглася свого, конкурентка втратила чоловіка, що було легко завдяки відсутності спільних дітей у шлюбі, і незабаром артистка завагітніла від свого коханого. Вадим Буряковський з нетерпінням чекав на дитину і свою благовірну підтримував в усьому. До речі, згодом така позиція йому повернулася добром, адже Оля Полякова стала у керма своєї родини, коли Буряковський майже збанкрутував.

Артистка абсолютно ні про що не шкодує, адже вважає, що вчинила правильно і гідно у межах тієї ситуації, в якій опинилася. Саме тому Полякова порадила всім іншим дівчатам одразу ж вимагати розлучення або розірвати стосунки з одруженим.