Ізолювала від всіх: Оля Полякова зізналася, що через неї у чоловіка Вадима Буряковського тепер немає друзів

Про шлюб знаменитої музиної виконавиці Олі Полякової та бізнесмена Вадима Буряковського довго говорили на просторах Інтернету та в новинних сторінках, адже кохання пари зав'язалося, коли чоловік був одруженим.

Виступ на одному з корпоративів надав Олі Поляковій хорошу можливість для реалізації в сімейному житті. Так, зірка не приховує, що спочатку добре товаришувала зі своїм майбутнім чоловіком, розказувала свої секрети, а Вадим ділився власним досвідом та мудрими порадами.

Коли Оля та Вадим зрозуміли, що покохали одне одного, Буряковський не став мучити двох жінок, тому вибір зробив на користь Полякової, розірвавши шлюб з першою дружиною. У 2004 році пара узаконила свої стосунки, а через рік на світ з’явилася донька подружжя – Маша. У 2011-му знаменитість подарувала коханому другу донечку, яку назвали Алісою.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

У новому випуску “Дорослих дівчат” українська артистка Оля Полякова та телеведуча Маша Єфросиніна обговорювали тему так званих тривожних дзвіночків в стосунках, які вказують, що їх пора закінчувати.

За розмовою Оля зізналася, що “відбила” свого чоловіка Вадима у його друзів, утім, додала, що вийшло це ненавмисне, адже Буряковський прагнув більше часу проводити з коханою, тому не помітив, як трішки віддалився від своїх друзів та почав спілкуватися з колом знайомих й близьких своєї дружини.

Оля Полякова розказала про побачення в 15 років, яке закінчилось двома тижнями в лікарні
Оля Полякова зізналася, що через неї у чоловіка Вадима Буряковського тепер немає друзів

Каже, що на святах її кола спілкування тепер більше ніж у Вадима. Полякова жартома поцікавилася у Єфросиніної, чи можна вважати це аб’юзивним ставленням до коханого, на що подружка відповіла словом “так”, але додала, що Вадим не виглядає нещасливим чоловіком у шлюбі, тому все там добре та гармонійно у взаєминах.

“Я відбила всіх друзів у свого чоловіка. Він сам, я ніколи не казала, що вони дурні або що з ними погано. Він весь час хотів проводити зі мною, і тепер ми дружимо з усіма моїми друзями”, – розповіла Полякова.

Схожі статті