|
08.12.2023 14:03

“Було неймовірне дійство”: Горбунов з Осадчою показали, як працювали на святковому проєкті – на роботі разом

Автор: Юлія Ящук

Про святковий проєкт, в якому взяло участь зіркове подружжя, Горбунов розповів у новому дописі в соціальній мережі Instagram. Каже, що відомі телевізійники зібралися разом, аби подарувати українцям відчуття родинного затишку та віру в дива.

“Засніжений Київ! Ми! Це було неймовірне дійство! Відбулися зйомки святкового проєкту “Різдво. Ти не один”. Ми зібралися усі разом, щоб створити відчуття родинного затишку та віру в диво”, – зазначив Горбунов.

Творчий процес команди супроводжувався багатьма смішними моментами, гарним настроєм та взаємною підтримкою. Каже, що проєкт наповнений добром, теплом та радістю. Юрій впевнений, що кожен глядач відчує тільки найтепліші емоції та отримає задоволення від перегляду. На прем’єру варто очікувати 24 грудня о 21:00 на 1+1 Україна.

На фото помічаємо знаменитих телеведучих 1+1, які кожного ранку допомагають нам пробуджуватися та зустрічати новий день разом, а також є окрема світлина з коханою дружиною Катериною Осадчою. Варто зазначити, що пару звела саме робота, і зараз подружжя разом проводить час не тільки вдома, а й на знімальному майданчику.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Нагадуємо, стосунки Юрія та Каті почалися під час знімань вокального шоу “Голос. Діти”. За словами Осадчої, чоловік першим зізнався їй в коханні, а вона була ініціатором початку відносин. Пара одружилася у 2017 році. Разом вони виховують спільних синів – Івана та Данила. Від попереднього шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком Катя має сина, якого назвали Іллею.