|
09.12.2023 13:39

76-річна Софія Ротару покинула Україну та знайшла своє щастя за кордоном: “Немає бажання виступати”

Після 24 лютого Софія Ротару дуже активно обговорювалася в пресі та в мережі. Публіку здебільшого здивувало, що легенда української естради обирає мовчання замість того, аби сказати своє слово.

Ба більше, Наталія Мосейчук говорила про те, що зірка могла б дуже допомогти свої батьківщині, якби виступила на благодійному заході, але Софія Михайлівна подібних концертів уникає та відмовляється брати в них участь.

Софія Ротару покинула Україну

Софія Ротару покинула Україну

Натомість зірка лише раз розповіла про те, що в неї є благодійний фонд, який займається сім’ями захисників. Однак, детальніше про його діяльність вона не говорила. За словами Лайми Вайкуле, співачка не покидала Україну і переїхала до Львова.

Навпроти, російські журналісти неодноразово повідомляли про поїздки Софії Михайлівни до Італії. Також стало відомо, що вона допомогла своєму онуку Анатолію виїхати до Європи. І це лише через декілька місяців після того, як молода людина був зарештований разом з батьком під час спроби незаконно перетнути кордон України.

Софія Ротару покинула Україну

Софія Михайлівна і раніше вела дуже закритий образ життя, але зараз дізнатися про неї щось майже неможливо. Хіба що популярна ворожка Марія Тиха днями дала коментар, в якому заявила, що нібито Ротару насправді поїхала.

За її словами, у співачки немає бажання виступати, вона заробила собі на безбідну старість і на даний момент відпочиває.

“Я думаю, що Ротару кудись поїхала. Багато років працювала, а зараз живе для себе і намагається зайвий раз себе не смикати, не нервувати, – заявила ворожка. – У людини немає бажання виступати на якихось концертах. Вона прийшла до того, що час вже відпочивати. Вона розважається, витрачає гроші, які заробила за все життя”, –  сказала Тиха в коментарі УНІАН.

Наскільки дана інформація відповідає істині залишається під великим питанням, адже щодо місцеположення Софії Ротару постійно з’являються нові відомості і вони серйозно відрізняються одне від одного.