|
22.12.2023 12:31

“Зробило мене щасливішою”: дівчина Дантеса Кацуріна розповіла, як живеться з коханим. Вже два місяці вдома

Автор: Юлія Ящук

Стосунки пари спочатку переживали непрості випробування відстанню та постійною зайнятістю. Річ у тім, що Даша Кацуріна проживала ще й в Польщі. Згодом дівчина прийняла рішення остаточно повернутися з дітьми додому та з’їхатися з коханим під одним дахом.

Дівчина Дантеса Кацуріна розповіла, як живеться з коханим

На власній сторінці в соціальній мережі Instagram блогерка відверто поділилася відчуттями після остаточного повернення додому та життя з Володимиром Дантесом. За словами Даші, цього року вона прийняла багато важливих рішень, але саме це, на теперішній момент, зробило її найщасливішою.

“2 місяці і 2 тижні як ми повернулися додому і живемо тільки в Києві. Цього року я прийняла неймовірну кількість важких та важливих рішень, але саме це, станом на зараз, найприємніше та зробило мене щасливішою”, – поділилася Кацуріна.

До речі, з оприлюднених світлин в каруселі, можна побачити інтер’єр будинку Кацуріної та Дантеса, як вони проводять спільно дозвілля, міцні обійми шоумена з сином коханої, а також вигляд її доньки.

Раніше бізнесвумен в мережі висловлювалася, що доля ніби провчила її, оскільки заради неї колишній чоловік Михайло покинув першу дружину Євгенію Панову. Нині ж він полишив Дашу та одружився втретє з подругою, відомою співачкою Надею Дорофєєвою.

Так, про весілля пари Дорофєєвої та Михайла Кацуріна стало відомо в липні цього року. Дантес розповідав, що його з Дашею не запрошували на урочистість. Втім, навіть при отриманні такої пропозиції, каже, що, імовірніше за все, прийти б не зміг.