|
27.12.2023 16:55

“Змогла себе пересилити”. Падалко розповіла, з якої причини її кума Лідія Таран не повернеться в Україну

Як відомо, знаменита українська телеведуча Лідія Таран евакуювалася з України майже одразу після 24 лютого, забравши до Франції свою дочку Василину. Спочатку здавалося, що журналістка перечікує події у безпечному місці, однак зараз фанати майже впевнені, що Лідія Таран так само, як і її колеги просто емігрувала.

Марічка Падалко зізналася, чому її кума Лідія Таран більше не повернеться

Марічка Падалко зізналася, чому її кума Лідія Таран більше не повернеться

Зірка обрала Францію не просто так. Декілька років вона вивчала французьку мову, і для того, щоб заглибитися у процес вступила до Паризького університету. Майже одразу після цього журналістка поскаржилася на свій вибір. Мовляв, зробила собі роботу вдвічі важчою.

Тим не менш, попри втрати стабільної та дохідної роботи та повернення до студентських часів вона інколи приїжджає додому. Але надовго не залишається.

Марічка Падалко у своєму ексклюзивному коментарі зізналася, що захоплюється своєю кумою та подругою, яка покинула усе та почала життя з чистого аркуша, у країні з незнайомими правила та мовою.

Марічка Падалко зізналася, чому її кума Лідія Таран більше не повернеться

“Я не знаю, з якою країною вона пов’язує своє майбутнє життя – це треба запитувати в неї. Знаєте, як часто буває – життя підв’язується під дитину, – продовжує Падалко. – А у Франції вища освіта французькою мовою безкоштовна, а це може бути перспективою для її дочки, яка зараз навчається в 10 класі. Але думаю, що Ліда буде час від часу приїздити до нас”

Виявляється, Василина Доманська дуже швидко адаптувалася до нових умов і призвичаїлася до життя у Франції. Відтепер у Лідії Таран є серйозна дилема, адже з однієї сторони на неї чекає престижна робота, з іншої, її дочка звикає до нового суспільства та життя в ньому.

Тому цілком імовірно, що Лідія Таран дійсно не зможу повернутися додому, адже її дочка має серйозний потенціал у Франції, швидко там розбивається і може отримати шанс на хороше майбутнє.