16-річний син Марічки Падалко приміряв форму хакі як його батько-воїн Єгор Соболєв: цвіт нації

Телеведуча Марічка Падалко має чудового сина, який дуже схожий на свого батька не тільки ззовні, а й характером. Нещодавно поділилася новою світлиною зі своїм вже дорослим хлопчиком. 

Марічка Падалко часто любить ділитися щирими, теплими сімейними світлинами зі своїми найріднішими у блозі в Instagram. Нещодавно показала, як зараз виглядає її дорослий син від шлюбу з Єгором Соболєвим.

Хлопцю вже 16 років. Підліток дуже активний, обожнює спорт, займається футболом. Тренер Михайла покладає великі надії щодо його майбутнього в кар’єрі професійного футболіста. На світлині бачимо вже такого мужнього, усміхненого, життєрадісного молодика, який одягнений у форму хакі.

Марічка Падалко поділилася новою світлиною зі своїм сином

Нагадаємо, що чоловік телезірки Єгор Соболєв зараз захищає Україну у війні з росією. Михайло вже схожий на батька своїм характером, зовнішністю та поведінкою. Навіть речі почав носити подібні до форми лав ЗСУ.

Єгор – справжній захисник та патріот, який доводить, що любити свою країну можна навіть тоді, коли в ній не народився. Відомо, що чоловік родом із росії, проте багато років проживає на території України й став на її захист.

Марічка не хотіла сприймати інформацію чоловіка про імовірний наступ росії, тому подружжя часто сварилося щодо цього питання. Звичайно, що вся сім’я чекає на повернення батька, щоб проводити спільний час разом, сидіти розмовляти в мирній атмосфері і не боятися небезпеки.

Марічка Падалко розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва
Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Нагадаємо, що крім старшого сина Михайла, пара спільно виховує ще двох донечок: Марію, яка народилася у 2008-му та наймолодшу Катерину, яку світ побачив у 2010-му році.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.