|
28.12.2023 12:55

55-річна Надія Матвєєва зізналася, чому останнім часом одягається у жовтий колір: на це є вагома причина

Після того, як ведуча Надія Матвєєва зізналася в інтерв’ю своєму колегі Григорію Решетнику, що у неї з’явився новий чоловік, молодший за неї на 20 років, багато шанувальників звернули увагу, що знаменитість кардинально перетворилася. Коментуючи фото в Instagram, багато хто пише, що 55-річна Надія стала виглядати більш доглянутою і кардинально помолодшала. Змінився і гардероб зірки – одяг став яскравішим і жіночнішим.

А напередодні одна з шанувальниць звернула увагу, що останнім часом Матвєєва почала носити речі жовтого кольору.

Надія Матвєєва зізналася чому стала носити одяг жовтого кольору

“Ви останнім часом одягаєтеся у жовтий, будь ласка, можете розповісти чому. Мені теж подобається жовтий, але я не наважуюсь його купити”.

Трохи подумавши, телезірка зібрала в колаж усі знімки, на яких вона в одязі цього кольору, і відповіла. За словами ведучої, жовтий колір дає їй енергію та визначає настрій, якого їй так бракує останнім часом. А ще цей відтінок, на думку Матвєєвої, вважають кольором творчості і вона дуже рада, що останнім часом багато українських брендів використовують у своїх нових колекціях саме жовтий колір.

Надія Матвєєва зізналася чому стала носити одяг жовтого кольору

“Тим більше, що (жовто-синій) українцям пасує точно”, – написала знаменитість.

Далі вона порадила своїм шанувальницям не бояться носити яскраві кольори.

“Ми з вами маємо робити все, що додає енергії, радості та рішучості. І якщо колір допомагає, просто вибирайте його, будь ласка. Хай маленькі радощі роблять ваше життя хоч трішки приємнішим у скрутні години”, – написала Надія Матвєєва.

Надія Матвєєва зізналася чому стала носити одяг жовтого кольору

Зазначимо, що на публічних заходах телезірка з’являється в одязі кольору українського прапора. Так, на мітингу проти корупції в України Матвєєва одягла жовте пальто-пуховик та доповнила його синім шарфом.