Надія Матвєєва в обтислій сукні натякнула на труднощі у відносинах з молодим бойфрендом: “А що не так?”

Понад рік телеведуча Надія Матвєєва зустрічається з чоловіком молодшим за неї на 20 років. Про те, як змінилося її життя, які висновки вона собі зробила, знаменитість поділилася з шанувальниками.

Влітку 2022 року телеведуча Надія Матвєєва, якій на той час було 53 роки, зізналася в інтерв’ю своєму колезі Григорію Решетніку, що зустрічається з чоловіком молодшим за неї на 20 років. У відвертій розмові знаменитість розповіла, що дорослий син та мама неоднозначно сприйняли її роман і не підтримали.

Надія Матвєєва з коханим
Надія Матвєєва з коханим

Сама ж Надя в інтерв’ю для журналу Viva! називала свої відносини “нетрадиційними”. Минуло понад рік, і тепер, напередодні свого 55-річчя Матвєєва вирішила підбити підсумки. Так, у мікроблозі ведучої з’явився великий пост, де вона розмірковує про взаємини між чоловіком та жінкою. Судячи з контексту, зірка керувалася особисто своїм досвідом. Під знімком, на якому Матвєєва постала в обтислій сукні, вона написала:

Надія Матвєєва розповіла про життя з молодим бойфрендом
Надія Матвєєва розповіла про життя з молодим бойфрендом

“Прийшли у стосунки чоловік і жінка… На цьому етапі чоловік уже отримав, що хотів: ось вона, бажана, кохана, за якою він “ганявся”, яку добивався, яка “здалася” в його обійми. А жінка ніби “убігала”, давала йому можливість проявитися як мисливцю за її серцем, її світом, її коханням. І тепер: Чоловік заспокоївся, бо невизначеність позаду, час насолоджуватися спокоєм разом. А для жінки це лише початок: о! тепер у мене є простір для створення свого “ідеального” світу з чоловіком, який довів, що хоче мене насправді. Тому в неї ідеї “покращення” чоловіка, а в нього питання: “А що не так? Я ж такий як і був, коли ми зустрілися”.

Далі знаменитість, посилаючись на назву популярної книги з психології Джона Грея, де розповідається про взаємини у парах, “Чоловіки з Марса, а жінки з Венери”, вирішила дати власні поради “з Землі”, де розповіла про свій досвід взаємовідносин, про те, як їй довелося зважати на інтереси портнера, як навчилася вірити і підтримувати його і не давати поради, коли цього не потрібно.

“Коханий нагадує мені: приймай мене таким як є, не намагайся підлаштувати під себе. Це свобода для мене, можливість вільно дихати в стосунках, бути щасливим. А свої думки – ідеї – сумніви – невдоволення висловлюй як бажання, а не претензії. Будь собою. Я нагадую собі: вір у нього як у собі. Підтримуй, надихай, але не намагайся “рятувати” у складні для нього моменти, утримуйся від порад, якщо не просити. Поважай особистий шлях чоловіка, який він має пройти життям, можливо, зі складнощами та навантаженням”. – Написала Матвєєва.

Надії Матвєєвій виповнилося 55 років
Надії Матвєєвій виповнилося 55 років

Далі зірка, якій сьогодні, 15 листопада, виповнилося 55 років, додає, що кохання для неї, як подорож, пригода та відповідальність. Іноді буває незрозуміло і важко, але завжди цікаво, тому що в цій подорожі пара пізнає себе та світ.

“І так стається в усі години, і в наш буремний час, коли парі намагаються зберегти кохання попри важкі випробування”, написала на завершення Надія.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 28-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.