|
06.12.2020 13:02

Як виглядають та де навчаються діти Володимира Зеленського? Ледь встигає виховувати

Родина президента України Володимира Олександровича Зеленського привертає увагу публіки більше за всіх артистів.

Володимир Зеленський в цілому дуже цікава персона, до якої з самого початку його політичної кар’єри було дуже багато уваги. Перше, що дивує в його політичній біографії, — це те, що він колишній актор та юморист.

Його опоненти і вороги дуже часто згадують йому його сміливі виступи, в тому числі і той, де він повністю без верхнього одягу грає на роялі.

Володимир Зеленський в шоу “Вечірній квартал”

Також Володимир Зеленський був замішаний у кількох скандалах. Втому числі і з його дружиною: нібито вона зробила якийсь репост, який міг нашкодити політичній кар’єрі її чоловіка.

Володимир Зеленський в шоу “Вечірній квартал”

Крім того, цікавість визиває те, куди лідер держави відправив навчатися своїх дітей і як він встигає їх виховувати. Оскільки в нього дуже багато справ, і чи не щодня він перебуває у відрядженнях, а перша Леді також зайнята політичними справами.

Як виглядають та де навчаються діти президента?

Наразі Володимир і Олена Зеленський виховують двох дітей — 16-річну Олександру та семирічного Кирила.

Дочка Володимира Зеленського

З перемогою Володимира Олександровича на виборах у президенти України, родина стала менш публічною, і вже не так часто публікують фотографії з спільних заходів. Але цілком можливо, що у них просто не вистачає часу на спільне дозвілля та посиденьки.

Тим не менш, про Олександру Зеленську відомо те, що колись вона була учасницею “Ліги сміху” та виходила в шоу “Розсміши коміка”. Тоді вона виграла гроші з жартами, які написала її мама Олена.

Дочка Володимира Зеленського на шоу “Розсміши коміка”

Олександра хотіла бути продюсером, але наразі невідомо чим вона займається крім навчання, і куди планує вступати після школи.

Кирилу Зеленському лише сім років. Наразі і Кирило, і Олександра навчаються в Новопечерській школі Києва.

Діти президента Володимира Зеленського

Власниця цієї школи в коментарі виданню “Уніан” розповіла, що школа дійсно престижна. Але туди відбирають дітей не по тестах з читання та письма, а по сімейних цінностях. Навіть якщо це стосується родин публічних осіб. Також вона поділилася тим, що діти президента навчаються успішно і самостійно отримують оцінки з предметів, школу майже не пускають.