|
06.01.2024 14:40

“Вечір в хату”: Леся Нікітюк досягла бажаного та покинула Україну – де показалася зірка та яка ціль візиту?

Автор: Юлія Ящук

Днями Леся Іванівна показалася в рідному Хмельницькому, в якому провела час з племінницями та поспілкувалася з батьками. Зірка зізнається, що дуже любить дівчаток та і взагалі не приховує свою любов до дітей. До речі, шанувальники вже цікавилися у телеведучої, чи хоче вона мати своїх спадкоємців, на що знаменитість відповіла стверджувально.

Втім, від преси та публіки вона приховує своє особисте життя. Лише зазначала, що наразі виступає за вільні відносини, в яких немає прив’язок. До слова, після того, як фоловери спостерігали за домашньою теплою атмосферою в блозі Лесі Іванівни, тепер вона показалася у Польщі.

Леся Нікітюк досягла бажаного та покинула Україну

Зірка передала вітання всім нашим з Варшави. Імовірно, мова йшла про українців, які з початку повномасштабного вторгнення вимушені були покинути рідні домівки. Далі телеведуча в наступному дописі зізналася, яка справжня ціль її візиту в Польщу. За словами Лесі, вона приїхала туди, аби накупити косметики на проєкти, до речі, фото якої вона й оприлюднила.

“Вечір в хату всім нашим. Приїхала купити косметики на проєкти і додому”, – розповіла Нікітюк.

Леся Нікітюк досягла бажаного та покинула Україну

Так, очевидно, що Леся Нікітюк не збирається засиджуватися у Варшаві та повертатиметься додому. Одна з підписниць вирішила запитати у телеведучої, скільки часу вона простояла на кордоні, на що знаменитість відповіла жартома, мовляв, його перестрибнула. Робимо висновок, що Нікітюк дісталася Польщі достатньо швидко та без суттєвих проблем.

Леся Нікітюк досягла бажаного та покинула Україну