“Величне століття” з Нікітюк та Гатун стрімко набирає популярності – чому глядачі вимагають продовження

Телеведуча Леся Нікітюк зі своїми подругами запустила гумористичний мінісеріал "Роксолеся. Сучасне століття", який уже встиг завоювати десятки тисяч шанувальників. У чому секрет?

Телеведуча Леся Нікітюк вже давно підкорила серця українських телеглядачів не лише професіоналізмом, а й харизмою та неймовірним почуттям гумору, які з успіхом застосовує у всіх своїх проєктах. На сьогоднішній день вона знімається у всіх рейтингових програмах на ТБ, і, не дивлячись на свою зайнятість, встигає записувати різні гумористичні відео на особистому каналі Instagram.

Леся Нікітюк запустила власний серіал РоксоЛеся. Величне століття
Леся Нікітюк запустила власний серіал РоксоЛеся. Величне століття

Так, напередодні знаменитість запустила пародію на один із найвідоміших турецьких серіалів “Величе століття. Роксолана” під назвою “Сучасне століття”, в якому знялася в образі РоксоЛесі. Разом із нею у проєкті брали участь зірка «Жіночого кварталу” Ірина Гатун, піар-менеджер Нікітюк – Валерія Полянська та співробітниця Нового каналу та подруга – Настя Кожем’яка, які виконували ролі наложниць Султана Сулеймана.

Вже встигло вийти дві серії, де дівчата пофантазували, як би могли розвиватися події у серіалі, якби його знімали в наші дні та в Україні. Зауважимо, що відео мають колосальний успіх.

За добу їх дивляться десятки тисяч людей, багато хто залишає “лайки” та коментарі і це лише на сторінці Нікітюк. Шанувальники захоплюються і вимагають продовження:

“У ваших серіалах лише лукуму турецького не вистачає. А так все супер – дивувалася і дивувалася б такі”, “Блін, давайте робіть повнометражку”, “Чому така коротка серія?”, “Чекаю 3 серії. Образи топ, говорю як стиліст”, “Іра Гатун найорганічніше в гаремі виглядає. Як там народилася”, “Продаємо на megogo найкоротший, але найзмістовніший серіал”, “Готова подивитись ще 500 серій за твоєю участю”, “Ви круті. чекаю продовження”, “Ніколи не дивувалась оригінальний серіал, а ось цей би – з задоволенням!”,- пишуть у коментарях.

Зоряні колеги теж залишають відгуки. Багато хто навіть не здогадувався, що у Леся Нікітюк, Ірина Гатун та їхні подруги мають такий акторський талант. Так і до Оскара недалеко. А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.