|
11.01.2024 17:04

Налчаджиоглу в Туреччині, а колишня Реус на Балі: ось так переживає розлучення друга дружина бізнесмена

Автор: Юлія Ящук

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу вперше офіційно підтвердив розлучення з Лілією Реус та початок нових стосунків. У своєму фотоблогу він запевнив, що його нова кохана Анастасія не була причиною розпаду союзу з другою дружиною, мовляв, з нею він познайомився після того, як розлучився.

Налчаджиоглу в Туреччині, а колишня Реус на Балі

Відомо, що раніше бізнесмен проводив час з коханою в Дубаї, а тепер повіз її на свою батьківщину. Пара оприлюднила спільні фото та відео, як вони вдвох прогулювалися Стамбулом, ходили на шопінг та просто відпочивали.

Налчаджиоглу в Туреччині, а колишня Реус на Балі

Зазначимо, що користувачі мережі почали писати гнівні висловлювання Анастасії з приводу її зовнішності, мовляв, вона не є природною. Однак дівчина не стала мовчати та закликала просто не слідкувати за нею та її блогом.

До речі, поки Мурат Налчаджиоглу проводить час з Анастасією на його батьківщині, Лілія Реус оприлюднює кадри з відпочинку на Балі. Підписники візажистки розділилися на два табори. Одні підтримують дівчину та бажають їй справжнього жіночого щастя, а інші дорікнули, що вона почала стосунки, коли він був одружений зі співачкою Ані Лорак.

Лілії Реус дорікнули, що вона почала стосунки з одруженим чоловіком

Нагадаємо, днями Лілія Реус вперше прокоментувала розлучення з Муратом Налчаджиоглу після тривалого мовчання. В коментарях одна з підписниць фотоблогу візажистки висловила жаль, що вони розлучилися. Дівчина відповіла їй дуже лаконічно: “В житті все буває”. Зазначимо, що подробиці розпаду їхнього союзу колишні не озвучують. Лише Налчаджиоглу розповів, що розійшлися вони з його ініціативи.