|
11.01.2024 17:01

Не могла вчинити інакше: відомий український режисер назвав реальну причину втечі Пугачової за кордон

Алла Борисівна Пугачова більше п’ятидесяти років залишалися виконавицею, чий голос мав увагу не тільки у російській федерації, але й в усіх пострадянських країнах.

Коли наступив 24 лютого Примадонна змовчала, але її чоловік — ні. Максим Галкін здивував не просто швидкою реакцією, а реальним бажанням виступити проти зла і агресії. Після цього сім’я одразу ж зібрала речі, покинула свій розкішний замок у Підмосков’ї та рушила до Ізраїлю.

Росіяни здебільшого почали хейтити сім’ю, а влада неодноразово намагалася зробити їхнє існування набагато складнішим. Поговорювали навіть про конфіскацію майна, однак за останніми даними сім’ї вдалося чи то перепродати замок, чи то просто його переоформити.

Олег Боднарчук розповів, чому Алла Пугачова насправді втекла з рф

Олег Боднарчук розповів, чому Алла Пугачова насправді втекла з рф

Серед української аудиторії дана ситуація викликала багато суперечок. Якщо одні користувачі щиро дякували артистам за те, що не побоялися висловитися, то інші поставилися холодно і навіть з ворожнечею до даного вчинку, так як громадянство артистів для них відіграло набагато більшу роль, ніж їхня спроба допомогти.

Нещодавно Олег Боднарчук дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому прокоментував втечу але Борисівни за кордон.

“Це людина такого масштабу, що їй дуже важливо, чим завершиться її книга буття, про що будуть останні сторінки цієї розповіді, – заявив режисер. Невже ви думаєте, що вона, глибока і жертовна людина, могла допустити, щоб її історія життя могла закінчитися всередині країни-вбивці, в якій вона сидить між річками к*ові”

Варто відзначити, що Пугачова взагалі веде закритий образ життя і дуже рідко виходить на зв’язок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Однак в медіа просторі вже неодноразово прозвучала думка, що позиція Галкіна — це позиція всієї сім’ї.