|
12.01.2024 15:57

Кому зробили кращий ніс: пластика Дженніфер Еністон і переможниці “Холостяка” Даші Квіткової. Фотопорівняння

Сьогодні пластична операція на обличчі цілком собі звичайна повсякденна процедура, а раніше це вважалася чимось надзвичайним. Багато знаменитостей роками приховували, що лягали під ніж хірурга, щоб удосконалити своє обличчя, вигадували різні медичні причини. Деякі не зізнаються у цьому досі.

Так, наприклад, зірка серіалу “Друзі”, голлівудська актриса Дженніфер Еністон, у всіх своїх інтерв’ю розповідає, що виправляла викривлену перегородку, яка заважала їй дихати, проте експерти стверджують, що змін зазнав і кінчик її носа, який став тоншим і витонченішим. Втім, це вже не має значення.

Сьогодні ринопластика Еністон вважається прикладом найвіртуознішої роботи пластичного хірурга. Багато клієнток приходять до лікарів саме з фотографіями носа Дженніфер. Те, як змінилася зовнішність акторки, можна побачити на фото.

Кому зробили кращий ніс: пластика Дженніфер Еністон і переможниці Холостяка Даші Квіткової

На відміну від голлівудської зірки, переможниця 9-го сезону шоу “Холостяк” Даша Квіткова, не приховувала, що зверталася за допомогою до пластичного хірурга. В одному зі своїх відвертих інтерв’ю блогерка зізналася, що причиною став “хейт”. До виходу “Холостяка” в ефір дівчину абсолютно влаштовувала її зовнішність. Проте велика кількість негативних коментарів змусили її вдатися до операції.

Кому зробили кращий ніс: пластика Дженніфер Еністон і переможниці Холостяка Даші Квіткової

Щоправда, не обійшлося без “курйозів”. Спочатку Квіткова була незадоволена результатом, але згодом, коли ніс повністю відновився, дівчина всі свої претензії забула. Судячи з фотографій у соціальних мережах, зараз Квіткова повністю задоволена своєю зовнішністю.

До речі, обидві знаменитості зробили ринопластику на зорі своєї кар’єри – Дженніфер Еністон, коли почала зніматися у “Друзях”, і це була її перша операція. Даша Квіткова – після свого виграшу у шоу “Холостяк”.

Обом зміна зовнішності дало великий поштовх у кар’єрі, тому, якщо ви теж мрієте вдосконалити своє обличчя, як це зробили героїні матеріалу, і це дасть вам впевненість у власних силах, але думаєте, що пластика коштує всіх грошей світу, не поспішайте ставити хрест на мрії.

Пластичний хірург Андрій Якобчук

Сьогодні з’явилася чудова нагода поєднати приємне з корисним – допомогти донатом та стати учасником розіграшу від відомого в Україні пластичного хірурга Андрія Якобчука, який пропонує скористатися своїми послугами на проведення будь-якої пластичної операції, включаючи всі консультації до та після, а також у період реабілітації. Все це абсолютно безкоштовно!

Усі умови конкурсу можна прочитати у публікації лікаря.