Анна Сєдокова, Світлана Лобода та інші екс-віагрянки, яких пластика змінила до невпізнаваності

Жіноча музична група "ВІА Гра" на початку нульових стала справжнім феноменом не тільки для української естради, а й для сусідніх країн. Сюди брали найкрасивіших солісток - кастинг був надзвичайно суворим. Але деяких із красунь сьогодні просто неможливо впізнати через пластику.

Світлана Лобода

Світлана Лобода: до та після пластики
Світлана Лобода: до та після пластики

Світлана Лобода була в складі “ВІА Гри” досить недовгий період. Тим не менш вона стала однією з найяскравіших учасниць колективу та змогла побудувати чи не найуспішнішу сольну кар’єру після виходу з групи. У складі гурту вона встигла знятися в мюзиклі “Сорочинська ярмарка” та у найбільш обговоюваномоу кліпі “Біологія”. Лободу часто звинувачують у надмірній пластиці: співачка регулярно збільшує губи, змінила форму носа та скул. Сама Світлана не приховує своєї любові до пластики та абсолютно не соромиться цього факту.

Анна Сєдокова

Анна Сєдокова: до та після пластики
Анна Сєдокова: до та після пластики

Сєдокова була однією з улюблениць у “ВІА Грі” – артистка входила до “золотого складу” колективу, а її вокалом захоплювалися мільйони фанатів. Після завершення роботи з Меладзе, Анна розпочала сольну кар’єру та не на жарт захопилася пластичними операціями. Фанати жінки говорять, що сучасна Сєдокова зовсім не схожа на ту тендітну віагрянку, яка одним поглядом могла зачарувати своїх слухачів.

Тетяна Котова

Тетяна Котова: до та після пластики
Тетяна Котова: до та після пластики

Тетяна Котова зайняла місце Віри Брежнєвої у 2008 році. Але довго солістка не змогла протриматися в колективі – за чутками, вона регулярно скандалила з колегою по сцені Альбіною Джанабаєвою, яка ревнувала Котову до Валерія Меладзе. Зараз Тетяна не займається сольною кар’єрою, хоча намагається підкорювати телебачення. Не забуває артистка відвідувати й кабінет пластичного хірурга.

Еріка Герцег

Еріка Герцег: до та після пластики
Еріка Герцег: до та після пластики

Еріка Герцег стала підопічною Костянтина Меладзе після участі в шоу “Хочу в ВІА Гру”. Дівчина також коригувала свою зовнішність за допомогою пластики. Якщо порівняти сучасну Еріку з нею ж декілька років тому, помітно, що вона зменшила ніс, змінила форму губ та підборіддя.

Схожі статті