|
16.01.2024 16:06

“Декілька пластичних операцій”: Леся Нікітюк вийшла на звʼязок та пояснила, чому надовго зникла з соцмереж

Ще декілька років тому Леся Нікітюк давала інтерв’ю, в якому зізналася, що блог в Instagram їй приносить ледь не вдесятеро більше доходів, ніж робота на телебаченні. Втім, зірка продовжує підписувати контракти з каналами та з’являтися на екранах з завидною періодичністю.

І хоча Леся не так давно залишилася без свого співведучого, не пасе задніх і залишається втомивованою співпрацювати з телекомпаніями. Хіба що серіал, в якому знімалася Нікітюк так і не вийшов на екрани через події в Україні.

Леся Нікітюк розповіла, чому зникла з соцмереж та заявила про пластику

Леся Нікітюк розповіла, чому зникла з соцмереж та заявила про пластику

Зважаючи на фінансовий аспект, зникнення ведучої в соціальних мережах дійсно виглядає дивно. Так, зірка здивувала раптовим зменшенням об’єму контенту. І лише нещодавно вирішила пояснити, що відбувається.

Нікітюк оприлюднила на особистій сторінці в Instagram фотографію з круасаном, у дописі до якої повідомила, що незабаром повернеться до своїх підписників. А причину назвала досить незвично — проведення пластичної операції.

Леся Нікітюк розповіла, чому зникла з соцмереж та заявила про пластику. Скріншот особистої сторінки телеведучої

“Друзі, причина моєї відсутності в Instagram скоро буде вирішена. Просто робила декілька пластичних операцій. Все як завжди!”, – зізналася зірка в блозі.

І можливо, хтось з шанувальників попався на гачок, але найвірніші фанати знають, що таким чином Нікітюк глузує з пліток, які ходять навколо її особистого життя та зовнішності.

Леся Нікітюк розповіла, чому зникла з соцмереж та заявила про пластику

Ще 2 роки тому телеведучу активно хейтили в соціальних мережах через нібито зловживання косметологічними процедурами. Подейкували, що зірка перебрала з ботоксом, а також сильно збільшила губи. Дійшло до того, що за Нікітюк вступилася її матір пані Катерина, яка часто стає на захист своєї дочки, коли доходить до цькування в мережі.