|
17.01.2024 15:00

Замість Коляденко: Білик похвалилася подарунком від молодого шанувальника – дуже піклується про її шкіру

53-річна Ірина Білик, якій приписували поновлення стосунків із колишнім чоловіком Дмитром Коляденком, несподівано похвалилася подарунком від 24-річного шанувальника.

Нещодавно співачка Ірина Білик почала співпрацювати з молодим, але вже відомим у середовищі українського шоубізу візажистом Єгором Андрюшиним, який допоміг створити артистці нові незвичайні образи. Відео свого феноменального перетворення знаменитість розміщувала на сторінках свого Instagram. Вже тоді багато шанувальників відзначили, що з макіяжем від талановитого візажиста співачка виглядає як мінімум на 20 років молодшою.

До речі, Андрюшин уже встиг попрацювати не лише з Білик, а й з її колегами – Наталією Могилевською, Ольгою Цибульською, Златою Огнєвіч та іншими. Кожній із артисток Єгор запропонував абсолютно новий образ.

А напередодні Ірина Білик похвалилася подарунком, який отримала від свого нового друга, який, зважаючи на все, є шанувальником її таланту. У “сториз” артистка показала бокс із доглядовою косметикою від Андрюшина.

53-річна Ірина Білик похвалилася подарунком від молодого шанувальника

Там можна побачити лосьйони, тоніки та сироватки для шкіри обличчя. Разом із презентом Ірина отримала гарну троянду.

53-річна Ірина Білик похвалилася подарунком від молодого шанувальника

Нагадаємо, що 24-річний Єгор Андрюшин уже давно працює у б’юті-індустрії. На зорі своєї кар’єри хлопець знімав ролики, на яких записував, як ходить салонами краси, робить макіяж, а потім розбирає помилки фахівців. Часто під час зйомок відбувалися скандали. Також молодий та перспективний візажист уславився відео, де на камеру сам робить собі макіяж. Сьогодні Андрюшин збирає майстер-класи, де ділиться досвідом, а також уже встиг випустити лінію іменної косметики. Про все київський візажист із задоволенням розповідає у своєму Інста-блозі.