“Кохаю, кохаю, кохаю”: екс-чоловік Ірини Білик освідчився їй і не залишив сумнівів щодо стосунків з нею

Колишній чоловік Ірини Білик Дмитро Коляденко публічно заговорив про почуття до співачки та заінтригував мережу імовірним романом з артисткою.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко, що кохання живе три роки. Вони зійшлися 2003 року, але вже 2006-го розлучилися. Спільних дітей зірки не мають. В одному з інтерв’ю Коляденко казав, що це кохання було на межі хвороби. Вони часто скандалили і за цим спостерігала вся країна.

Діма Коляденко та Ірина Білик
Екс-чоловік Ірини Білик публічно освідчився їй

Після розлучення з Коляденком Білик двічі була заміжня. Один із шлюбів був офіційним. У неї з’явився син від сурогатної матері. Але з батьком дитини, фотографом Асланом Ахмадовим вона розлучилася.

Екс-чоловік Ірини Білик публічно освідчився їй

Тривалий час екс-подружжя не спілкувалися, але згодом змогли подружитися. Після того, як Ірина Білик розлучилася з Асланом Ахмадовим Дмитро Коляденко став до неї ще ближчим. Пара постійно публікує на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram спільні фотографії з відпочинку та прогулянок. Саме тому журналісти почали підозрювати, що насправді знаменитості вже давно зійшлися.

Ірина Білик показала поцілунок з Дмитром Коляденко
Екс-чоловік Ірини Білик публічно освідчився їй

А нещодавно шоумен взагалі публічно освідчився колишній дружині у коханні. Сталося це на її день народження. Для вираження своїх почуттів зірка обрав саме слово “кохаю”.

Екс-чоловік Ірини Білик публічно освідчився їй

Нагадуємо, що зі своїм п’ятим чоловіком Ірина Білик розлучилася напередодні повномасштабної війни в Україні. Офіційна причина розставання — тривала розлука. Ахмадов усе життя проживає в москві, і під час пандемії залишався на території російської федерації. Після 24 лютого чоловік, не дивлячись на офіційне розлучення з виконавицею, підтримав її та висловив свою антивоєнну позицію. Пізніше Ахмадов виїхав у в Азербайджан.

Однак, вже через декілька місяців він повернувся додому, чим викликав незадоволення фанатів Ірини Білик. На даний момент співачка виховує їхнього спільного сина Табріза. Чоловік підтримує спілкування зі спадкоємцем, і навіть час від часу його відвідує. Сама Ірина Білик тривалий час знаходилася в евакуації, а її будинок значно постраждав, про що артистка розповідала не раз.

Схожі статті