|
17.01.2024 17:14

Не тільки Аксельрод: Мозгова показала співачку, від якої фанатіла ще коли була з Пономарьовим. Хто вона

Продюсер Олена Мозгова завжди була активним користувачем соціальних мереж. У неї є сторінка в Instagram, а також великий обліковий запис у Facebook, на якому вона ділиться новинами, а як же висловлюється на різні теми. Так, увечері 16 січня у блозі Мозгової з’явилася чорно-біла фотографія відомої британської співачки нігерійського походження Sade. Цього дня легенді виповнилось 65 років.

У коментарі Мозгова зазначила, що свого часу під її пісні було зачато багато дітей.

“Многая літа, наша улюблена красуне, многая літа !”, – написала продюсер.

Підписники Олени із задоволенням приєдналися до поздоровлень.

“Інопланетянка”, “Неперевершена Sade”, “Люблю її пісні!”.

Нагадаємо, що раніше Олена Мозгова назвала ім’я найкращої співачки в Україні, на її думку, ім’я якої не так відоме, як її колишнього чоловіка Олександра Пономарьова чи нинішнього Девіда Аксельрода. Нею виявилася українська оперна співачка Людмила Монастирська. Мозгова зазначила, що творчість артистки вже є надбанням не лише України, а й усієї світової культури. Голос Монастирської, її харизма, талант та майстерність вражає уяву.

Олена Мозгова показала свою улюблену співачку

“І підтвердження тому її блискучі виступи на найкращих оперних сценах світу”, – написала Олена Мозгова.

Також у своєму мікроблозі Олена Мозгова показала нещодавно рідкісне фото своєї старшої доньки Зої, якій вже виповнилося 30 років. Одночасно дівчину привітав її прийомний батько та колишній чоловік Мозгової – співак Олександр Пономарьов. Обидва написали Зої зворушливі слова з побажаннями щастя та миру.