|
19.01.2024 12:46

“Зробимо в Україні”: Осадча розповіла, над яким проєктом працювала останнім часом – без чоловіка Горбунова

Автор: Юлія Ящук

Поділитися новиною з шанувальниками знаменитість вирішила у новому дописі в соціальній мережі Instagram. Осадча нагадала, як минулого року знімали український епізод фінської програми в Тампере. Тоді вся команда зрозуміла, що цей проєкт вони хочуть реалізувати в Україні.

Осадча розповіла, над яким проєктом працювала останнім часом

Українці – музична нація, і в кожного з нас є пісні, які асоціюються з важливими подіями в житті. Втім, точну дати виходу нового проєкту “Пісня твого життя”, телеведуча поки не повідомила. Лише наприкінці допису зазначила, що показуватимуть його вже скоро на 1+1 Україна.

На фото Катерина Осадча позувала у яскравій червоній сукні, з розпущеним волоссям із легкими хвилями та в червоних туфлях на шпильці. До речі, журналістка поцікавилася у шанувальників, яка їхня улюблена пісня, тому в коментарях під дописом можна знайти для себе багато різноманітних хітів.

Нагадаємо, днями телеведуча показала, який вигляд мала в дитинстві. Усміхнена дівчинка позувала у святковому вбранні біля Санти Клауса на тлі ялинки. Зірка зізналася, що на фото вона самостійно підрізала собі чубчик.

Катерина Осадча в дитинстві

Катерина Осадча рано подорослішала, оскільки у 18 років вона вийшла заміж, а через рік народила свого первістка Іллю. У 2017 році знаменитість стала мамою сина Івана, якого подарувала теперішньому чоловіку Юрію Горбунову. У 2021 році подружжя стало батьками ще однієї спільної дитини, теж хлопчика, на ім’я Данило.