|
22.01.2024 09:57

Вона мріяла бути мамою і співачкою, а він про тиху дружину-господиню: DZIDZIO розповів про стосунки з Slavia

Зіркові розлучення майже завжди супроводжуються скандалом, навіть якщо зірки хочуть розійтися тихо та полюбовно. Аудиторія потребує якогось пояснення, хоче дізнатися причину, ситуація може неочікувано трансформуватися в будь-який момент.

У випадку з Дзідзьо та Славією все сталося дуже неочікувано. Спочатку співачка дала лінійку ексклюзивних інтерв’ю, в яких вперше розповіла про те, через що проходила у шлюбі зі співаком. Співачка пішла проти принципів артиста і нарвалася на жорстку реакцію: Михайло на всю Україну заявив, що розлучається. За словами виконавиці вона не знала, що він піде на такий крок.

DZIDZIO розповів про стосунки з колишньою дружиною Slavia

DZIDZIO розповів про стосунки з колишньою дружиною Slavia

У скандал була вдягнута навіть Ольга Цибульська, яку тривалий час підозрювали у романі з Хомою. Втім, вокалістка не стала мовчати та одразу ж поставила на місце колишню подругу та дала зрозуміти, що її в цьому трикутнику не було і не буде.

А от взаємини зірок накалялися з кожним днем. Дійшло навіть до того, що Михайло не втримався та оприлюднив образливий віршик. Але правда це не змінило: колишня дружина зірки розповіла усій країні про те, що роками мріяла стати виконавицею, про те чого завжди виступав Михайло, хотіла народити дітей і не могла реалізуватися у жодній сфері через професію свого чоловіка.

На майно, нажите у шлюбі Ярослава не претендувала. У якості відступних дівчина отримала розкішну квартиру на березі озера, і залишилася цим задоволена. У свою чергу Михайло зміг помиритися з колишньою дружиною після розлучення. Зараз екс-подружжя підтримує зв’язок та спілкуються на різноманітну тематику. Зокрема, Ярослава зізнавалася, що Михайло допомагає їй з кар’єрою.

Обидва активно налагоджують особисте життя. Але жоден не готовий показати свого нового обранця публіці. І хоча історія завершена, 20-річна історія не може прости зійти нанівець. Тож обидва ставляться з великою повагою до спільного минулого.