|
23.01.2024 13:19

У Мережі з’явилися подробиці хвороби Ольги Сумської: “Я не отримала належної медичної допомоги…”

Минулого тижня, після відпочинку на гірськолижному австрійському курорті з Віталієм Борисюком та донькою Ганною, українська актриса Ольга Сумська зненацька звернулася за допомогою до співвітчизників, які мешкають за кордоном. У своєму повідомленні артистка просила дати контакти хорошого лікаря чи клініки в Будапешті, куди вона зможе звернутися за допомогою після сильного харчового отруєння.

Ольга Сумська звернулася за допомогою та зникла

Багато українців відгукнулися на її благання і почали писати контакти медустанов, проте, на свій страх і ризик, Сумська вирішила продовжити шлях і дістатися України. Про це актриса розповіла напередодні у своїх соцмережах. То що сталося насправді?

На сайті ЦМКЛ в Івано-Франківську з’явилося офіційне повідомлення, звідки стає ясно, що, перебуваючи на відпочинку в Австрії, актриса раптово відчула себе погано. Маючи медичну страховку, Сумська звернулася до місцевого лікувального закладу зі скаргами на біль у животі, постійну нудоту та блювання. Однак, незважаючи на свідчення аналізів, належної медичної допомоги із застосуванням серйозної терапії актриса не отримала. Ті крапельниці, які їй ставили, не допомагали і не приносили полегшення. Тоді родина ухвалила рішення повертатися в Україну, незважаючи на великі ризики, адже дорога становила 18 годин.

За словами завідувачки терапевтичного відділення Івано-Франківської лікарні Любові Лосюк, актриса надійшла до них з гострим больовим синдромом у животі з диспепсичними розладами та вираженими явищами інтоксикації. Після інтенсивної терапії та лікування стан Ольги Сумської значно покращився. Через три дні знаменитість уже була виписана із лікарні.

Вже після виписки у коментарі Ольга Сумська написала, що дуже вдячна українським лікарям та зазначила, що вони найкращі, досвідчені та людяніші. Зараз актрисі значно краща і вона вже має намір повернутися до роботи та вирушить на гастролі. За словами Сумської, саме театр та спілкування з залом для глядачів, дає їй енергію та зцілення.