|
25.01.2024 09:52

Андрій Бєдняков розповів про розрив та возз’єднання з дружиною: як парі вдалось врятувати стосунки

Подружжя відомих українських телеведучих Андрія Бєднякова та Анастасії Короткої не приховує, що неодноразово стикалось із труднощами в стосунках. Зіркова пара поділилась, як їм вдалось врятувати шлюб

Як парі вдалось подолати труднощі в стосунках

У нещодавньому інтерв’ю для YouTube-проєкту “Слава+” Андрій Бєдняков розповів, що стосунки із Настею Короткою вже двічі досягали критичної точки, тоді пара мало не розлучилась.

Перший кризовий момент відбувся, коли пара ще жила в Маріуполі. Через труднощі, які виникали в їхніх взаєминах, пара навіть прийняла рішення жити порізно, це тривало протягом 2-3 місяців. Бєдняков зізнався, що це була його провина. Згодом все повторилось, коли Андрій та Настя переїхали до Києва.

“Я був му*аком, я дуже погано поводився. Дозволяв собі зайвого, я міг дуже сильно образливе щось сказати”, – пригадує телеведучий.

Андрій Бєдняков і Настя Коротка розповіли, як врятували стосунки після розриву

Зірковому подружжю вдалось пройти через важкі випробування. Раніше Андрій ділився, що пішов на психологічний тренінг, аби повернути кохану. За словами дружини – це, дійсно, допомогло Бєднякову краще розуміти їхні взаємини і стати для неї підтримкою та опорою.

Які взаємини між Короткою та Бєдняковим зараз

Наразі пара разом вже протягом 16 років, за цей час в них народилось двоє спільних дітей. Однак Андрій розповів, що з Настею не може бути до кінця відвертим, адже в пари є й табуйовані теми.

“В деяких моментах цьому другу можна щось не розповідати. Є різні моменти, до яких вона ставиться не так, як я ставлюся, і краще ці теми не підіймати”, – пояснив Бєдняков.

Андрій Бєдняков і Настя Коротка розповіли, як врятували стосунки після розриву

В інтерв’ю телеведучий також розповів, що ці стосунки тримаються на дітях, повазі одне до одного та планах на майбутнє. На темі кохання Андрій спекулювати не став, мовляв, це було б нещиро.

В кінці чоловік додав, що не варто ідеалізувати стосунки, адже кожен партнер неідеальний. Протей йому подобається долати життєві труднощі разом з дружиною. Як каже Андрій, за ці роки вони навчились підтримувати та розуміти одне одного.