|
29.01.2024 13:57

Турок Мурат довів: Лілія Налчаджиоглу після зради чоловіка шикувала на Балі, а тепер лікує душу в храмі

Після розлучення зі співачкою Ані Лорак у 2019 році турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу дуже швидко знайшов їй заміну в особі української візажистки Лілії Реус, яка, на думку багатьох користувачів мережі, дуже нагадувала зовні його екс-дружину. Два з половиною роки тривав їхній красивий роман, який супроводжував спільними романтичними поїздками в різні країни і, здавалося, Мурат нарешті знайшов ту єдину жінку з якою проведе залишок свого життя.

Весілля Мурата Налчаджиіоглу та Лілії Реус

Влітку 2023 року відбулося пишне весілля, але через чотири місяці молодята раптово розлучилися. Що спричинило причину, досі не відомо.

Фанати з цікавістю спостерігають за розвитком подій, що розвиваються дуже стрімко. Через короткий проміжок часу в мікроблозі Мурата з’явилася нова жінка. Судячи з фото, між ними вже почався роман.

Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу

Лілія в цей же час вирушила у подорож на Балі, звідки постила гарні фото у купальниках. А напередодні Реус оприлюднила “сториз”, де показала, як відвідує храм. Відео було зроблено у рідних Чернівцях.

Лілія Налчаджиоглу після зради чоловіка шикувала на Балі, а тепер лікує душу в храмі

Також у своєму мікроблозі екс-дружина Налчаджиоглу поділилася своїми враженнями про масаж і докладно розповіла, яка отримала від цього “релакс”.

Дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення

А вже наступного дня Реус повідомила, захворіла. Фото із градусником із температурою 38 градусів дівчина оприлюднила у “сториз”.

Дружина Налчаджиоглу після повернення з Балі поділилася неприємними новинами

“Недобрий ранок”, – коротко написала Лілія.

Варто зазначити, що в жодному зі своїх постів Лілія більше не згадує про стосунки з турецьким бізнесменом. Вона забрала всі їхні спільні фото, а також виправила прізвище. Начебто цього епізоду в її житті взагалі не було.