|
02.02.2024 13:48

Нове життя після Потапа: Настя Каменських заявила, що знову готова закохатися та ходити на побачення

Останнім часом все більше почало з’являтися чутці про розставання найромантичнішої пари в українському шоубізнесі – Насті Каменських та Потапа. Крім того, днями блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці знаменитостей, посилаючись на свої джерела, повідомив, що у співачки з’явився новий чоловік, з яким вона живе в Іспанії.

Настя Каменських

Журналіст навіть натякнув, що точно знає, хто це, і навіть, готовий оприлюднити його фото. Так, за словами Беспалова, це досить забезпечена людина, яка готова вкладати кошти у розвиток Настінної кар’єри за кордоном.

“Досить непоганий варіант, але могла б знайти когось і краще”, – розповів блогер у новому випуску своєї програми з плітками про зірок.

І поки що в Мережі обговорюють ці новини, Настя Каменських продовжує насолоджуватися життям. Так, напередодні у мікроблозі артистки з’явився цікавий пост. На відео щаслива Каменських в ефектному вбранні та ботфортах на високих підборах йде вечірнім містом.

“Настрій: одягнути кохання та піти на побачення. Estado de ánimo del dia: ponerse amoroso y salir a una cita (Настрій дня: закохається та піти на побачення – іспанська)” – підписала ролик Каменських.

Далі артистка розмірковує, що означає кохання:

“5 мов, якими ми даруємо та приймаємо любов: 1. Слова підтримки. 2. Приділений час. 3. Подарунки. 4. Поступки. 5. Дотики”,- написала співачка двома мовами- “А як ви виявляєте кохання?”, – поцікавилася вона у своїх шанувальників.

Зазначимо, що останнім часом Настя Каменських часто спілкується з фанатами. Такої активності у своєму блозі вона вже не виявляла давно. А що ти думаєш із цього приводу?