7 ознак того, що Потап більше не зацікавлений в стосунках з Настею Каменських: тепер правду не сховати

Відомий український продюсер та репер Потап та його дружина Настя Каменських активно провокують чутки про проблеми у їхніх стосунках, але регулярно їх спростовують.

Дует з іншою жінкою

Потап публічно показав, як просуває SWOIIA
Потап видав своє реальне ставлення до стосунків з Настею Каменських

Вперше за багато років Потап заспівав у дуеті з іншою вокалісткою, і до того ж невідомою. Так, у репертуарі артиста є співпраця з Вірою Брежнєвою, але це було дуже давно, і до його шлюбу з артисткою. В усіх інших випадках Олексій запрошував виконавиць заспівати з його колективом.

Відсутність спільного контенту

Настя Каменських та Потап роками публікували на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram відео та кадри, які робили разом вдома, під час прогулянок, в гостях або в подорожах. Шанувальники неймовірно сумують за таким форматом і звичайно помічають, що щось кардинально змінилося.

Відсутність відповідей від дружини

Потап видав своє реальне ставлення до стосунків з Настею Каменських

Потап неодноразово намагався продемонструвати у своєму блозі, що в них з дружиною все в порядку, але Настя Каменських наче спеціально ігнорує свого благовірного. Вона видаляє його відмітки і не реагує на коментарі. Тож Потап просто не отримує зворотнього зв’язку від співачки.

Розлука

Складається враження, що Потап та Настя Каменських взагалі не живуть разом. Втім, воно хибне. Пара все ж таки декілька разів засвітилася під час спільних прогулянок та відпочинку декілька тижнів тому. Але за останні 2 роки подружжя постійно знаходилося в розлуці через різні гастрольні графіки, за словами Каменських.

Відсутність коментарів

Якщо Настя Каменських якось намагається виправити ситуацію з плітками щодо кризи в стосунках з Олексієм, то Потап взагалі нічого не говорить про події в особистому житті. Хоча раніше поводився набагато відкритіше.

Скандал з подружньою зрадою

Потап видав своє реальне ставлення до стосунків з Настею Каменських

Вперше за тривалий час навколо Потапа знову почали пліткувати про його невірність. Його колишня підопічна Євгенія Горда заявила, що була коханкою продюсера в обмін на творчу кар’єру. Дівчина заявила, що наважилася на це зізнання лише через свій переїзд до Штатів.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.