|
08.02.2024 18:02

Нескромна Ребрик: глибоко вагітна телезірка приголомшила екстравагантним вбранням – “Прокинулась Ліля Дика “

За час своєї третьої вагітності телеведуча та актриса Лілія Ребрик уже встигла снятися у кількох фотосесіях. Перша була для журналу Viva!, де вона з’явилася разом із усією родиною – чоловіком танцюристом та хореографом Андрієм Диким та двома дочками – Діаною та Поліною.

Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбранням

У мікроблозі зірки також можна побачити кадри зі зйомок у новорічних образах та парну сесію з чоловіком.

Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбраннямвагітності
Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбранням

Зазначимо, що скрізь Лілія виглядала дуже ніжною та милою. Проте на третьому семестрі знаменитість вирішила всіх здивувати. Так, у своєму Instagram глибоко вагітна Ребрик оприлюднила відео, на якому зняли кадри з її останньої фотосесії. Спочатку Лілія з’явилася з розпущеним волоссям, яке красиво розвивалося під струменем повітря з вентилятора, без макіяжу, в милій світлій сорочці-оверсайз і босоніж.

На наступному кадрі зірка постала у дуже сміливому яскравому вбранні. На ній був яскраво-червоний брючний костюм у стилі білизни, доповнений елегантною зачіскою і яскравим макіяжем з червоною помадою на губах.

Зазначимо, що перед камерою Ребрик поводилася дуже розкуто – зображала важкий погляд, гарно рухалася під музику. Зважаючи на все, сам процес приносив зірці масу задоволення.

“Хто сказав, що жінка при надії має бути тільки ніжною і скромною”, написала Лілії та поставила смайлик, що підморгує.

Як тільки відео з’явилися в Мережі, відразу посипалися коментарі. Багато хто був у захваті та писали, що на фотозйомці “прокинулася Лілія Дика”. Деякі були більш критичні і запропонували знаменитості поводитися скромніше. А що ви скажете з цього приводу?