“Дуже чутлива стала”: 42-річна Лілія Ребрик зізналася, які плюси та мінуси принесла їй третя вагітність

Українська телеведуча вже виховує двох дітей зі своїм коханим чоловіком Андрієм Диким. Незабаром на світ з'явиться ще один нащадок пари. Лілія поділилася своїми враженнями від третьої вагітності.

Відома телеведуча Лілія Ребрик зізналася, що її турбує під час третьої вагітності. Жінка поділилася потаємним на своїй сторінці в Instagram. Вона зізнається, хоча переживає третю вагітність, переживає все немов вперше.

Жінка не перестає працювати, проте, вміє вчасно зробити паузу та відпочити. Тому майже не відчуває втоми. А от тривожність не на жарт її турбує. Через постійні обстріли вона часто нервує, а потім має проблеми зі сном.

А от токсикоз перестав мучити жінку. На шостому місяці вона нарешті видихнула. Цей факт її безперечно радує, адже під час попередніх вагітностей її нудило постійно, аж до самих пологів.

“Як рукою зняло! Незнайоме для мене прекрасне відчуття. Бо з дівчатами – всі дев’ять місяців токсикозила”, – розповідає Ліля.

Лілія Ребрик розповіла про свій стан
Лілія Ребрик розповіла про свій стан

Ребрик відмічає, що не мала особливих примх у їжі. Але зайвих кіло уникнути не вдалося. Вона не сприймає це, як страшний недолік та називає їх “найщасливіші кілограми у світі” та впевнена, що після народження дитини повернуться у звичну форму. Телеведуча відмічає, в неї покращився стан волосся, проте боїться, що не зможе зберегти його після пологів.

Лілія Ребрик про третю вагітність
Лілія Ребрик про третю вагітність

Через гормони, що вирують у тілі майбутньої мами, Лілія має мінливий настрій. Більш того, вона стала дуже емоційно сприймати хейт. Особливо її ображають плітки про вагітність. Нагадаємо, користувачі мережі звинуватили родину в тому, що вони наважилися на третю дитину тільки, щоб Андрій зміг без перешкоди виїхати за кордон. Вона не розуміє, як така думка могла відвідати чиюсь “світлу” голову.

Ребрик зізналася, чи мучить її токсикоз
Ребрик зізналася, чи мучить її токсикоз

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.