|
13.02.2024 17:03

Романтична історія знайомства Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва: “Я побачила двометрового вікінга”

Шлюб Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва триває вже понад 20 років. Пара разом пережила і кризу у стосунках, і сумні новини, і радісні звістки.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна понад 20 років тому зустріла свого судженого. Тоді, молода телеведуча прогулювалася набережною Ялти з подругою. Дівчата активно обговорювали невдачі на любовному фронті. А Марія переживала тяжкий розрив з чоловіком, якому довіряла.

Романтична історія знайомства Єфросиніної та Хромаєва

Подруга телеведучої, на ім’я Вікторія, розповіла про хлопця, за яким табунами бігали дівчата. Проте, жодна його не зацікавила. І ось, у життя Єфросиніної втрутилася доля. Подруги зустріли того самого чоловіка. Тимур був дуже високим та широкоплечим молодиком й відразу привернув увагу Марії. А вже за 3 тижні пара відправилася на перше побачення.

Романтична історія знайомства Єфросиніної та Хромаєва

Проте, після нього чоловік не перетелефонував. Єфросиніна не могла зрозуміти, в чому проблема, адже побачення пройшло гарно. Тому, жінка вирішила взяти справу у свої руки та самостійно набрала номер Хромаєва. Виявилося, що чоловік мав необережність загубити номер телефона ведучої.

Маша Єфросиніна та її чоловік Сурат Хромаєв

Незабаром, пара вирішила побратися. Проте, у їх щасливе життя увірвалася печальна новина. Маші поставили діагноз безпліддя. Тимур не відвернувся від коханої, а всіляко її підтримував. Потри страшний діагноз лікарів, вже за декілька тижнів Єфросиніна дізналася, що вагітна. А за 9 місяців з’явилася їх перша дитина – донька Нана.

Нана Хромаєва і Маша Єфросиніна

У 2013 році подружжя переживало кризу у стосунках. Вони навіть роз’їхалися та жили окремо. Проте, менш ніж за рік, закохані зрозуміли, що не можуть одне без одного та помирилися. А вже 2014 року, на світ з’явився молодший син пари – Олександр.

Маша Єфросиніна з сином Сашком

Зараз подружжя цілком щасливе. Звичайно, їх стосунки не ідеальні, проте вони разом вирішують всі негаразди. Крім того, наразі Тимур проходить військову службу в лавах ЗСУ та боронить Україну. Маша дуже переживає за чоловіка та з нетерпінням чекає його вдома.

Романтична історія знайомства Єфросиніної та Хромаєва