Потап і поруч не стоїть: як виглядає перше кохання Насті Каменських та які випробування їм підкинула доля

Задовго до свого заміжжя відома співачка мала інші довготривалі відносини. Але роман знаменитості закінчився досить тривіально. З коханим їх розлучила відстань.

Відома українська артистка Настя Каменських до шлюбу з продюсером та реп-виконавцем Потапом, мала інші довготривалі стосунки. Ми розповімо, якими були відносини пари, яку фатальну подію вони пережили разом та чому закінчилася ця історія кохання.

Палкий рома Насті почався у 2005, коли співачка навчалася у столичному виші. Обранцем жінки став її одногрупник Володимир Дятлов. Студенти, що спочатку були друзями поступово перетворилися у коханців.

Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання
Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання

На той час, Каменських активно будувала кар’єру в українському шоу-бізнесі. А коханий підтримував її творчість. Настя не приховувала Володимира від шанувальників та журналістів. Тож, у мережі й досі можна знайти їх спільні фото.

Пара має спільне нещастя. У 2006 році, вони разом поверталися з концерту. В машині окрім закоханих, були близькі Володимира. Машина, у якій їхала родина потрапила в аварію, в результаті якої автомобіль перевернувся 8 разів. Сестра та батьки Дятлова загинули.

Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання
Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання

Після рокової події чоловік повернувся до Миколаєва, де всіляко підтримував бабусю. А виконавиця залишилася у Києві, будувати кар’єру. Довгий час пара підтримувала стосунки на відстані, проте зберегти їх не змогла. У 2009 році вони розійшлися.

Колишні зберегли теплі стосунки. Пізніше, вони разом похрестили дитину спільних знайомих. Потап знайомий з ексбойфрендом своєї дружини. На додаток, Олексій назвав Володимира “класним хлопцем”. Чутки свідчать, що Дятлов став директором сільськогосподарського підприємства та має власний заклад харчування в Миколаєві.

Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання
Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.