|
12.02.2024 20:08

Глибоко вагітна Лілія Ребрик показала наймодніший жіночий костюм 2024 року: “Тож і я – у тренді”

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик, яка зовсім скоро втретє стане мамою, вважає, що вагітна жінка має бути різною – не лише скромною та ніжною, а й спокусливою та яскравою. Так, нещодавно знаменитість знялася у незвичайній фотосесії, на якій постала у кардинально різних образах. У першій частині зйомки Лілія позувала у милій світлій сорочці у смужку, майже без макіяжу та босоніж.

Другий образ був абсолютно в іншому амплуа. У кадрі глибоко вагітна Ребрик постала в червоному костюмі, що складається з довгих штанів-палаццо та об’ємного жакета оверсайз, який був одягнений на оголене тіло. Доповнили аутфіт туфлі на підборах, ефектна зачіска та яскравий макіяж. У коментарі Лілія пояснила, що свідомо обрала такий провокаційний образ, щоб трохи додати яскравих фарб “у це безбарвне життя”.

Знаменитість нагадує, що у 2024 році, який проходить під знаком Зеленого Дерев’яного Дракона за китайським календарем, заведено носити яскраво-червоний колір, який, як вважають на сході, притягує удачу.

Вагітна Лілія Ребрик показала стильний костюм у наймоднішому кольорі

“Тож і я – у тренді”, – написала Ребрик у коментарі.

Зазначимо, що астрологи справді радили зустрічати 2024 рік у одязі червоного кольору, але за версією інституту кольору Pantone головним відтінком 2024 року було визнано ніжно-персиковий. Однак яскраві червоні відтінки також повинні обов’язково бути в гардеробі сучасної стільної жінки. Наприклад, український дизайнер Андре Тан, у своїх соцмережах розповів, що у 2024 році дуже стильно поєднувати у своєму образі червоний та сірий відтінки. На думку модельєра, це одвічна класика і навів кілька прикладів модних трендових комплектів.

Андре Тан показав наймодніші поєднання кольорів у 2024 році