|
13.02.2024 09:04

Сів на шию співачки і сидить: немолодий коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку вразив зізнанням про їхні стосунки

Як відомо, після 24 лютого Ані Лорак зникла майже на півроку. Телефонували, що в неї виникли не тільки репутаційні проблеми. Нібито зірка збанкрутувала. Зв’язку з цим їй також прописували розставання з її обранцем Єгором Глібом, який нібито був зацікавлений здебільшого лише в коштах.

Так чи інакше, на зв’язок Кароліна вийшла лише через 6 місяців. З’ясувалося, що увесь час вона перебувала в Європі, проходила духовні практики і намагалася пройти до себе. І звичайно, українці не оцінили цього, адже замість того, щоб захищати свою батьківщину, хоча б в медійному просторі, Кароліна почала показувати, що вона жертва.

Ісаак Віджраку розповів про свої стосунки з Ані Лорак

Ісаак Віджраку розповів про свої стосунки з Ані Лорак

Але головною ціллю перебування зірки там став її тренер Ісаак Віджраку. Фанати артистки одразу запідозрили, що вона не просто так постійно проводить з ним час, а вже пізніше з’ясувалося, що між ними дійсно закрутився роман.

Ісаак виявився доволі не молодим. В нього є доросла дочка, а також шлюб позаду. Чоловік попри своє проживання в Іспанії має грецьке коріння, а також своє бачення ситуації. Він навіть намагався захистити Ані Лорак від хейтерів, але у ході розмови з блогером Богданом Беспаловим дозволив собі вислови, які назавжди зробили його небажаною персоною в українському медіапросторі.

Тривалий час пара зустрічалися на відстані, влаштовуючи побачення у різних країнах, але зараз стало відомо, що Ісаак все ж таки переїхав до Ані Лорак. Попри те, що в нього там немає заробітків та свого житла, він живе в російській федерації на хлібах своєї коханки.

Також чоловік нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільний знімок, у дописі до якого написав про свої почуття та стосунки з артисткою.

Ісаак Віджраку розповів про свої стосунки з Ані Лорак

“Коли любов сильна, відстань, країни чи мова – не перешкода, а запрошення у незвідане”