|
13.02.2024 19:51

Дантес розкрив, як маленький син називає Дашу Кацуріну – такого ніхто не очікував, навіть співак

Співак Володимир Дантес, який живе зі своєю коханою дизайнеркою та власницею популярного бренду одягу Дашею Кацуріною та її маленькими дітьми від першого шлюбу, оприлюднив кумедне відео, де показав, як вони проводять час.

Де живуть Дантес та Даша Кацуріна
Де живуть Дантес та Даша Кацуріна

Так, у короткому ролику парочка в домашньому одязі лежить на дивані перед телевізором. Разом із ними молодший син Даші, 2-річний Іван. За кадром чується голос Дантеса, який просить малюка назвати його ім’я. Іван відповідає – “Вова”. Потім Дантес цікавиться, як кликати його маму, потім Іван несподівано відповідає – “робота”.

Вже у коментарі Дантес напише, що це відео присвячується всім працюючим мамам, натякаючи на те, що його кохана теж надто багато часу присвячує розвитку свого бізнесу.

В Мережі, як завжди, писали, що це наймиліше, що можна було побачити сьогодні.

“Які ж ви класні. щастя вашій батьківщині та миру в країні)”.

Багато компліментів отримала Даша, яка не перестає вражати своєю безпосередністю та неймовірною харизмою. Це не єдиний ролик, де Дантес показує маленького Івана. Нещодавно артист навчав малюка правильно вимовляти слова – “макарони” і “запіканка”. Багато шанувальників вже визначили, що це найулюбленіша рубрика у контенті Дантеса.

Нагадаємо, що в нещодавньому інтерв’ю Даша Кацуріна розповіла, як пережила розлучення зі своїм чоловіком – Михайлом Кацуріним, який пішов до дружини Володимира Дантеса – Наді Дорофєєвої. У коментарі дизайнерка зазначила, що це співпало з самим початком війни та що вона нікому не забажає такого досвіду. Щоправда, Кацуріна зазначила, що саме в цей момент відчула себе дорослою та сильною та вперше почала собі подобається. Трохи згодом у житті молодої мами з’явився Дантес.