|
17.02.2024 11:56

Полтавська розповіла, як провела із зірковим обранцем Остапчуком День закоханих: “Побачення вдома – свято”

Автор: Юлія Ящук

23-річна блогерка показала, як вони провели свято на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Пара відмовилася від грандіозних святкувань в ресторанах, натомість вирішила побути вдома. Катерина та Володимир робили смачні коктейлі, а також готували піцу. Втім, як зазначила дівчина, вона більше нагадувала пиріг.

Остапчук того дня був задоволений, оскільки кохана прибула додому до 18:00, а не після 21:30, як зазвичай. Наприкінці допису дружина шоумена додала, що вона дуже любить бути вдома.

Полтавська розповіла, як провела із зірковим обранцем Остапчуком День закоханих

Також бізнесвумен показала, який сюрприз отримала від медійного чоловіка на День закоханих. Володимир подарував коханій розкішні рожеві троянди, а також прикрасив кімнату червоними кульками у формі сердець.

Полтавська розповіла, як провела із зірковим обранцем Остапчуком День закоханих

Катерина зізналася, що була приємно здивована від такого сюрпризу, оскільки раніше для неї так ніхто не старався. Варто зазначити, що Володимир Остапчук намагається балувати дружину і без будь-яких приводів. Так, Полтавська вже не раз показувала підписникам свого фотоблогу, які букети отримувала від чоловіка.

Нагадуємо, молода дружина телеведучого Остапчука відкрила свою студію краси в центрі Києва. В ній можна зробити лазерну епіляцію та насолодитися масажами. Зірковий чоловік допомагає й підтримує кохану, жартуючи, що тепер він став її офіціантом і водієм. Саме таку інформацію про себе вказав на сторінці в Instagram.

Полтавська розповіла, як провела із зірковим обранцем Остапчуком День закоханих

До речі, познайомилася пара в Інтернеті, коли Володимиру заблокували Instagram, а Катерина допомогла його розблокувати. Тоді в них зав’язалося листування.