|
22.02.2024 08:55

“Це інвалідність”. Після новини про госпіталізацію боксер В’ячеслав Узелков повідомив про завершення кар’єри

Знаменитий український боксер В’ячеслав Узелков зумів побудувати не тільки успішну спортивну кар’єру, але й телевізійну. Більше 15 років тому він потрапив на екрани та почав тренувати людей з вираженою зайвою вагою у спеціальному проєкті, який ставив за мету допомогти учасникам повернутися до форми.

“Зважені та щасливі” допомогли Узелкову стати визнаним не тільки в світі спорту, але й в усій країні. Разом зі своєю дружиною він допоміг десяткам учасників.

Але все рано чи пізно добігає свого кінця. Спочатку завершилася його велика роль на телебаченні, а тепер В’ячеславу доведеться попрощатися зі спортом.

В’ячеслав Узелков повідомив про завершення спортивної кар’єри

В’ячеслав Узелков повідомив про завершення спортивної кар’єри

Не так давно стало відомо про госпіталізацію зірки. Що саме відбувалося з ним достеменно невідомо, однак днями В’ячеслав дав доволі жорстке пояснення, а також повідомив, що завершує спортивну кар’єру.

Чоловік оприлюднив свіжу фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, яку зробив в інституті хірургії та трансплантології. В дописі він звернувся до батьків, які мріють подарувати своїм дітям спортивну кар’єру та успіхи у цій сфері. У тексті він попередив про те, що чекає на їхніх спадкоємців на цьому шляху.

“Цей допис до батьків, які мріють про спортивні досягнення своїх дітей. Так от, я ніколи й не міг підозрювати, що моя спортивна кар’єра закінчиться саме тут. У лікарні Шалімова. Я не відмовляюся від результатів, і досягнень, і всіх почестей. Але потім що? Лікарня й інвалідність і допомога друзів. Як кажуть: спорт – це життя. А я скажу: професійний спорт – це інвалідність”

Також у публікації він подякував своїм близьким, які одразу ж відгукнулися та допомогли йому.

Чим надалі збирається займатися боксер поки що невідомо, адже В’ячеслав на цей рахунок відмовчується. Але вдома на нього чекає наречена, і незабаром він має одружитися.