|
26.02.2024 13:35

Мішина розповіла, чому закінчилися стосунки з переможцем шоу “Холостячка”: “Сталося це раптово і назавжди”

Відома українська акторка стала героїнею реаліті-шоу "Холостячка", де обирала для себе чоловіка мрії. Чому між жінкою та переможцем проєкту не утворилася міцна родина?

Відома за роллю у серіалі “Кріпосна” актриса Ксенія Мішина, після розлучення з батьком її синочка Платона, довгий час не могла побудувати здорові стосунки з чоловіком. Але, на її шляху стала можливість знайти жіноче щастя, адже жінку запросили у популярний проєкт “Холостячка”. У шоу чоловіки змагалися за прихильність Ксенії, а у фіналі вона обрала того, хто вразив її найбільше. Обранцем акторки став гуморист Олександр Еллерт.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з переможцем Холостячки

Після проєкту закохані певний час жили разом. Вони викладали спільні фото, разом їздили відпочивати та навіть говорили про весілля. Проте, парі не вдалося зберегти стосунки. Жінка перша оголосила, що вони більше не пара. У 2021 році, у своєму Instagram, Мішина виклала пост, у якому повідомила про зміни в особистому житті. Вона попросила шанувальників не діставати її запитанням, а дати спокійно пережити цю подію.

“Ми більше не пара, це моє остаточне рішення”, – написала жінка.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з переможцем Холостячки

Пізніше, жінка розповіла, що їх стосунки не були здоровими, а чоловік проявляв до неї аб’юз і токсичність. Й хоча, вона не вдавалася у подробиці, стало зрозуміло, що романтичні жести не змогли перевершити негативні риси обранця, тож щоб вберегти свою психіку та психіку своєї дитини, Мішина прийняла рішення розірвати стосунки.

Чоловік не зміг промовчати та відповів на відвертість жінки. Проте, у своїй, гумористичній манері. На питання підписників про звинувачення Мішиної, Еллерт віджартувався.

“В неї усі арбузери”, – написав чоловік у своєму Instagram.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з переможцем Холостячки