Ксенія Мішина показала, чого їй несподівано захотілося ввечері. Похизувалася своїми талантами господині

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина показала підписникам свого фотоблогу, що приготувала на вечерю. Саме цим їй захотілося посмакувати того вечора.

Ксенія Мішина є популярною акторкою в Україні. Зніматися в кіно майбутня зірка почала ще в студентські роки. Її першою роботою став бойовик “Розпечений периметр”. Втім, далі неабияку впізнаваність принесло знімання в мелодрамі “Спокуса”.

Однак ще більшого обговорення та захвату актриса отримала після показу серіалу “Кріпосна” на СТБ. Ксенія Мішина так вжилася в роль, що змусила глядачів повірити в божевілля своєї героїні Лідії Шефер.

Ксенія Мішина змінила колір очей та показала результат
Ксенія Мішина показала, чого їй несподівано захотілося ввечері

Що цікаво, незабаром доля знову звела Ксенію Мішину з СТБ, оскільки у 2020 році вийшов романтичний проєкт “Холостячка”, де чоловіки боролися за її серце. Проте з переможцем шоу, сценаристом та ведучим заходів Олександром Еллертом, згодом стосунки довелося закінчити.

Наразі знаменитість продовжує акторську кар’єру, займається виховання єдиного сина Платона, а ще активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram. Нещодавно Ксенія Мішина показала, що їй захотілося ввечері. Зірка вирішила посмакувати кабачковими оладками й взялася самостійно за їх приготування.

Поділилася й інгредієнтами, які вона використала. Ксенія взяла кабачки, яйце та посолила отриману масу. На світлині, яку оприлюднила акторка, можна побачити процес смаження оладок.

Ксенія Мішина показала, чого їй несподівано захотілося ввечері
Сніданок Ксенії Мішиної

Також Ксенія Мішина вирішила показати шанувальникам, що вона мала наступного дня на сніданок. Актриса приготувала вівсяний млинець. В його склад входить вівсяна крупа, 2 білки та сіль. Начинку зверху можна робити залежно від своїх уподобань та фантазії. Вона ж обожнює смакувати з фруктами чи тунцем.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?