|
26.02.2024 14:02

Від колишньої Лорак не залишилося й сліду: що зробила з обличчям московська співачка – іспанцю подобається

Співачка Ані Лорак, яка два роки вдає, що нічого не відбувається в її рідній країні, вирішила розкрити свої “секрети краси” – розповісти про догляд за обличчям та макіяж, але замість захоплених компліментів, нарвалася на жорстку критику. Багато шанувальників артистки вважали, що Кароліна не найкращий приклад для наслідування. Так, напередодні Ані Лорак оприлюднила пост в Instagram, де розповіла про додаток “Світ Ані Лорак”, де вона збирається поділитися своїми особистими б’юті секретами та навчити всіх своїх фанаток робити святковий та повсякденний макіяж, зачіски та “щось ще”.

Реакція була негайною. Багато фанатів взагалі не впізнали співачку.

“Кароліночка, що ж зробили з себе?! Така неймовірна красуня була. Невже не видите себе зі сторони, що з вашим обличчям?”, “Тобі макіяж не допоможе. Яка красуня була і що стало. Жах!!”, “Тож секрет – пластичні хірурги та відсутність мозку”, “Вже на себе не схожа!”, “Ви стаєте схожою на трансвестита”, “Дуже погано виглядаєте! Вся неприродна!”, – пишуть у коментарях.

Багато хто відзначив, що після кардинальних змін у зовнішності Лорак стала схожа на Таїсію Повалій:

“Боже! Як змінилася на гірший бік. Все награно, стала схожа на Повалій “, “Стала схожа на Повалій”, “Це хто ж так спотворив спочатку досить симпатичну жінку?”, – дивувалися в Мережі.

Насправді Ані Лорак вже давно дорікали зайвим захопленням пластикою, але те, у що вона настільки кардинально зміниться, ніхто не міг припустити. У артистки дуже змінилося обличчя і з кожною її появою на публіці це стає явним. На останньому селфі Лорак взагалі неможливо впізнати.

Ані Лорак кардилально змінила обличчя

Лише іспанський інструктор з йоги, з яким у артистки, нібито роман, захоплюється її красою. А що ви скажете з цього приводу?